«Smiley, després de l'amor» de Guillem Clua, aquest diumenge a la sala gran del Kursaal

L'espectacle està interpretat per Ramon Pujol i Albert Triola

«Smiley, després de l'amor» es podrà veure al Kursaal diumenge
«Smiley, després de l'amor» es podrà veure al Kursaal diumenge | Promocional
Redacció
07 de maig del 2021
Actualitzat a les 22:03h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 9 de maig a les 18 h, l'obra Smiley, després de l'amor, escrita i dirigida per Guillem Clua i interpretada per Albert Triola i Ramon Pujol, que és la segona part de l'exitosa comèdia Smiley, estrenada a la sala Flyhard el 2012.

Smiley, després de l'amor és una brillant comèdia romàntica tremendament contemporània, que narra la història d'amor entre l'Àlex i el Bruno, una parella que fa vuit anys que es va enamorar inesperadament i ara s'enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits i entretinguts.

Han passat vuit anys des del darrer cop que vam veure l'Àlex i el Bruno, els protagonistes de Smiley, una història d'amor. Els vam deixar just després d'enviar-se un smiley -dos punts, un guionet i un parèntesi tancat que ho van canviar tot- i fent-se un petó de pel·lícula. Va ser un moment màgic.  

Però les coses no van anar com esperaven. Les seves diferències, petites i simpàtiques al principi, es van anar fent més i més grans a mesura que passaven els mesos. La realitat del dia a dia es va acabar imposant a l'enamorament edulcorat de les pel·lícules i avui, vuit anys després, tot és ben diferent. L'Àlex està a punt de fer quaranta anys i el Bruno s'ha d'enfrontar a una de les decisions més importants de la seva vida. És en aquest punt crucial de les vides de tots dos que ens retrobem amb ells.

Les entrades per veure Smiley, després de l'amor tenen un preu de 18 euros (15 euros per a majors de 65 anys i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de 18 a 20 h), per internet o una hora abans de l'espectacle.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.