La comèdia «La mascarada» de Pirates Teatre, divendres a la sala gran del Kursaal

L'espectacle està interpretat per Laura Aubert, Ariadna Cabiró, Ricard Farré, Laura Pau, Anna Romaní, Adrià Aubert

Pirates Teatre porta «La mascarada» al Kursaal
Pirates Teatre porta «La mascarada» al Kursaal | Promocional
Redacció
06 de maig del 2021
Actualitzat a les 20:32h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 7 de maig a les 20 h, la comèdia La mascarada de Pirates Teatre, a partir de textos de Molière i Jean Baptiste Lully. Una obra molt divertida sobre les relacions familiars i socials, d'aparences i realitats, en què cadascú porta la seva pròpia màscara.

La Mascarada és una adaptació del clàssic d'El Burgès Gentilhome de Molière i Jean Baptiste Lully, estrenada el 1670 davant el rei Lluís XIV al castell de Chambord. Una obra que parla d'engany, d'hipocresia i de bogeria a parts iguals. Un retrat d'una societat pendent de les aparences.

Angelina Fontaine i la seva criada Nicolaua viuen amb certa preocupació i molta burla les ànsies de popularitat del seu marit. Ell, Tomàs Jourdain, tindrà dos dies per aprendre a ser una persona influent, cosa que farà amb l'ajuda del seu amic Dorante. Aquestes aspiracions topen amb les de la seva filla Lucila, que vol casar-se per amor amb el jove Claudi. Un espectacle amb canvis de personatges constants, situacions ridícules, música en directe, corredisses i pirouettes.  

La versió que es podrà veure al Kursaal la interpreten: Laura Aubert, Ariadna Cabiró, Ricard Farré, Laura Pau, Anna Romaní; i Adrià Aubert, que també en fa la direcció.

Les entrades per veure ‘La mascarada' tenen un preu de 18 euros (15 euros per a majors de 65 anys i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 a 13h i de 18 a 20:00h), per internet o una hora abans de l'espectacle.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.