Escena

La comèdia «La mascarada» de Pirates Teatre, divendres a la sala gran del Kursaal

L'espectacle està interpretat per Laura Aubert, Ariadna Cabiró, Ricard Farré, Laura Pau, Anna Romaní, Adrià Aubert

per Redacció , 6 de maig de 2021 a les 20:27 |
Pirates Teatre porta «La mascarada» al Kursaal | Promocional
La sala gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 7 de maig a les 20 h, la comèdia La mascarada de Pirates Teatre, a partir de textos de Molière i Jean Baptiste Lully. Una obra molt divertida sobre les relacions familiars i socials, d'aparences i realitats, en què cadascú porta la seva pròpia màscara.

La Mascarada és una adaptació del clàssic d'El Burgès Gentilhome de Molière i Jean Baptiste Lully, estrenada el 1670 davant el rei Lluís XIV al castell de Chambord. Una obra que parla d'engany, d'hipocresia i de bogeria a parts iguals. Un retrat d'una societat pendent de les aparences.


Angelina Fontaine i la seva criada Nicolaua viuen amb certa preocupació i molta burla les ànsies de popularitat del seu marit. Ell, Tomàs Jourdain, tindrà dos dies per aprendre a ser una persona influent, cosa que farà amb l'ajuda del seu amic Dorante. Aquestes aspiracions topen amb les de la seva filla Lucila, que vol casar-se per amor amb el jove Claudi. Un espectacle amb canvis de personatges constants, situacions ridícules, música en directe, corredisses i pirouettes.  

La versió que es podrà veure al Kursaal la interpreten: Laura Aubert, Ariadna Cabiró, Ricard Farré, Laura Pau, Anna Romaní; i Adrià Aubert, que també en fa la direcció.


Les entrades per veure ‘La mascarada' tenen un preu de 18 euros (15 euros per a majors de 65 anys i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 a 13h i de 18 a 20:00h), per internet o una hora abans de l'espectacle.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

 

Participació