1 de 10
Creu Roja

La façana de l'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà de vermell amb motiu del Dia Mundial de la Creu Roja

Amb aquesta iniciativa es mostra el suport municipal per reconèixer la gran tasca d'aquesta organització a favor de les persones més vulnerables

L'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà de vermell dissabte | AjM
per Redacció, 6 de maig de 2021 a les 15:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa se sumarà a la commemoració del Dia Mundial  de la Creu Roja i il·luminarà de color vermell la façana de l'edifici consistorial aquest dissabte divendres, 2 d'abril, en horari de 20.55 a 22.30 h. D'aquesta manera, el consistori dona resposta a la petició de Creu Roja a Manresa per mostrar el suport als milions de voluntaris i voluntàries, socis i sòcies i persones empleades d'aquest moviment mundial a favor de les persones més vulnerables.

El 8 de maig se celebra el Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja en commemoració del naixement d'Henry Dunant, el fundador de la Creu  Roja. L'objectiu d'aquest dia és reconèixer l'encomiable tasca de voluntaris i treballadors que cada  dia salven vides, ajuden als més desfavorits i canvien mentalitats.


L'Ajuntament de Manresa i Creu Roja Manresa desenvolupen, des de fa molts anys, un treball de col·laboració conjunta en diferents àmbits amb l'objectiu de potenciar els programes adreçats a millorar la situació de persones més vulnerables; per donar suport a accions de promoció de la Cooperació Internacional; per potenciar les accions de promoció i col·laboració de benestar social de serveis assistencials i socials, amb especial atenció a col·lectius o persones amb dificultat per a la seva integració social; per impulsar la tasca d'educació i sensibilització del medi ambient; i per promoure el voluntariat i la presència de Creu Roja en l'àmbit municipal.

 

Participació