Yolanda Urango presentarà dissabte «La sargantana màgica i el tresor d'en Marc» al Pont de Vilomara

La vilomarenca ha ideat i escrit la història i també ha dissenyat i elaborat els dibuixos que il·lustren el conte

Redacció
06 de maig del 2021
Actualitzat a les 14:58h
Vista parcial de la portada de «La sargantana màgica i el tresor d'en Marc»
Vista parcial de la portada de «La sargantana màgica i el tresor d'en Marc» | Yolanda Urango
El proper dissabte a les 12 del migdia està prevista la presentació del conte La sargantana màgica i el tresor d'en Marc, de Yolanda Urango a la plaça Major del Pont de Vilomara, amb la presència de la pròpia autora i també de les autoritats municipals.

Aquest llibre és el treball de la vilomarenca Yolanda Urango que, a més d'idear i escriure la història, també ha dissenyat i elaborat els dibuixos que il·lustren aquest conte infantil, juntament amb el seu nebot Marc Cobo Urango.

El conte ens endinsa en la relació que tenen la protagonista i el seu avi i de l'estima i respecte que tenen ambdós al medi ambient en general i molt particularment al que envolta el poble on viuen: el Pont de Vilomara i Rocafort.

A través de la història que ens explica, coneixerem diferents paratges naturals del nostre municipi i aprendrem a cuidar-los i estimar-los per preservar-los en el temps.

L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha volgut participar d'aquesta nova experiència i ha participat cobrint el 100% del cost d'aquesta primera edició de 100 exemplars. 

Pel que fa a la recaptació, l'autora ha volgut deixar clar el seu caràcter solidari en destinar aquests beneficis a la Secció Local de l'AECC (Associació de Lluita contra el Càncer), cosa que revertirà en aquesta organització i que permetrà ajudar en els assumptes propis d'aquesta associació sense ànims de lucre.

A més, qui vulgui aprofundir en els dibuixos del conte pot visitar l'exposició dels originals a la biblioteca, des del 8 al 31 de maig en horari de la mateixa biblioteca.