L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada estrena nova pàgina web

La nova eina principal de comunicació suposa una transformació total respecte el portal anterior, que era del 2006

Redacció
06 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:00h
Aquest dijous s'ha estrenat la nova pàgina web de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. Després de la presentació realitzada per l'alcalde, Jordi Solernou; els dos regidors de Tecnologies d'aquesta legislatura, Àngel Sáez i Paqui García; i els dos tècnics responsables de l'Ajuntament.

"En l'era tecnològica en la qual vivim, és molt important que les administracions públiques estiguem al servei del ciutadà i puguem gaudir de les millors eines de proximitat i transparència en el nostre municipi", assegura l'alcalde. A més, Solernou ha volgut recordar que, amb l'estrena de la web, l'equip de govern compleix "un dels principals acords del pla de mandat en l'àmbit de les noves tecnologies".

D'altra banda, Àngel Sáez i Paqui Garcia van destacar que fer un nou portal web de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada era una "demanda de la ciutadania" i una necessitat per a dur a terme "la transformació digital a Sant Joan de Vilatorrada.

Per la seva part, els tècnics municipals van fer una "visita guiada" per la nova pàgina web mostrant els diferents apartats i continguts que es podran trobar al nou portal. A més, van agrair la tasca realitzada per l'empresa Semic, encarregada de dur a terme el disseny de la nova pàgina, i a totes les persones que han participat en la confecció de la web. 

La nova eina suposa una renovació total de l'anterior portal web, que data de l'any 2006, i la fa accessible des de tot arreu. L'aparença i el comportament de la web s'ha dissenyat prioritzant el seu ús en dispositius mòbils (disseny mobile first), adaptat així als temps actuals.

A més, la nova pàgina web permet unificar la comunicació de l'ajuntament a través del portal, amb eines d'integració a les xarxes socials i altres mitjans de difusió, com són els mini-sites propis. Els mini-sites es poden trobar a la portada com a webs municipals a dalt a la dreta i són pàgines webs pròpies vinculades al portal principal. Això facilitarà la cohesió entre els portals gestionats per altres administracions i l'ajuntament.

La renovació de la pàgina ha permès també que sigui una web més segura, accessible i transparent, complint amb tot el marc legal vigent.

L'alcalde anima a la ciutadania a visitar el nou portal web de l'ajuntament i fer les seves suggerències i propostes per tal de tenir la pàgina encara més actualitzada i al servei dels habitants del municipi. "L'estrena és només el punt de partida", ha afirmat.

Podeu veure el vídeo de la presentació de la nova pàgina web al canal oficial de Youtube de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.