Dos detinguts per cinc atracaments en benzineres del Bages i el Baix Llobregat

Els lladres, que han ingressat a presó, sumaven 27 antecedents, molts d'ells per robatoris violents

Un dels atracadors assaltant una benzinera
Un dels atracadors assaltant una benzinera | Mossos
Redacció
06 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:10h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 29 d'abril a Martorell dos homes, de 52 i 32 anys, per cinc robatoris amb violència i intimidació en benzineres del Bages i el Baix Llobregat. El primer fet es va produir el 14 d'abril quan un home va atracar una benzinera d'Esparreguera. Dues setmanes després, el 28 d'abril, dos homes van robar a la mateixa estació de servei intimidant amb un tornavís una treballadora per endur-se els diners de la caixa.

Els investigadors van comprovar que un dels autors d'aquest robatori era el mateix que el del dia 14. Posteriorment, en veure les imatges, la unitat d'investigació del Bages va informar que la descripció dels dos lladres coincidia amb la dels autors de tres robatoris en benzineres de la demarcació.

Comprovades les coincidències i convençuts que eren els mateixos homes els que havien fet els cinc atracaments, les dues unitats d’investigació, les de les comissaries de Martorell i el Bages, van decidir treballar conjuntament.

Les gestions d’investigació realitzades en la primera fase van permetre identificar els dos autors dels fets delictius, gràcies en part a un mosso fora de servei que va identificar el vehicle emprat pels atracadors per fugir d’una de les benzineres assaltades.

Posteriorment, el 29 d’abril els investigadors van ubicar als presumptes autors en un hotel de la localitat de Martorell i allà els va detenir un equip conjunt de les dues comissaries. Una vegada detinguts es va poder comprovar que un dels atracadors tenia una ordre de detenció vigent per no haver reingressat a presó.

Els detinguts, que acumulaven 27 antecedents, molts d’ells per robatoris violents, van passar a disposició judicial el dissabte dia 1 de maig i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó provisional.