El Kanka actuarà per primera vegada al Kursaal dissabte en un doble concert i les entrades exhaurides

Serà a les 17.30h i a les 20.30h, en dos concert per presentar "CanÉpé", l'últim disc del cantautor malagueny

El Kanka
El Kanka | Diego Berro
Redacció
05 de maig del 2021
Actualitzat a les 15:28h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 8 de maig a les 17.30h i 20.30h, el doble concert d'El Kanka amb la presentació del seu últim treball CanEpé. Aquesta és la primera vegada que el cantautor malagueny actua a Manresa i ho farà amb les entrades exhaurides (amb l'aforament del 50%). 

El Kanka  portarà per primer cop al Teatre Kursaal les cançons del seu cinquè disc, que ha creat durant la gira de El arte de saltar. Amb quatre discos i una llarga llista de premis al sac, Juan Gómez Canca és un dels músics més brillants de l'última generació de cantautors espanyols. El de Màlaga ha teixit un so inconfusible amb elements de la rumba, del pop i de la música llatina, que marida la fina ironia de les seves lletres amb un to canalla i sempre de bon rotllo. Creacions de pòsit poètic i vívides melodies que destil·len un savoir faire que evoca mestres de la cançó de l´alçada de Caetano Veloso o Jorge Drexler i que li han fet merèixer l'èxit també en països com Mèxic, Colombia i Xile.

Els confinaments i les restriccions per fer front a la Covid-19 han fet que aquesta sigui la quarta data en què es programa l'actuació d'El Kanka al Kursaal. Inicialment hi havia previst un sol concert pel 17 d'abril de 2020, que es va traslladar al 7 de novembre en un doble concert per poder acollir la demanda d'entrades amb 50% de l'aforament. D'aquesta data va passar al 23 de gener i ara, finalment, El Kanka es podrà veure a Manresa aquest dissabte 8 de maig.