La cursa de 4x4 més extrema arribarà aquest cap de setmana a Les Comes de Súria

Les Comes 4x4 Extreme forma part d'un campionat de 4x4 extrem compost d'un total de quatre carreres, tres a Espanya i una a Portugal

El motor extrem tornarà aquest cap de setmana a Les Comes de Súria
El motor extrem tornarà aquest cap de setmana a Les Comes de Súria | Les Comes
Redacció
05 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:02h
Aquest cap de setmana 8 i 9 de maig arriba a la finca Les Comes de Súria la primera edició de Les Comes 4x4 Extreme, una cursa on s'hi podran veure alguns dels vehicles 4x4 més extrems d'Europa.

La carrera de Les Comes és la primera del 4x4 Iberian King, un campionat organitzat per Galimplant Sport i supervisat per la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme. La seguiran per ordre cronològic, la Soria Extreme el 18, 19 i 20 de juny, la Torrox Extremo 4x4 el 17, 18 i 19 de setembre i finalitzarà el campionat la King of Portugal el 7, 8 i 9 d'octubre.

L'equip de Les Comes ha preparat un recorregut d'uns 14 km, tots ells cronometrats, que aportaran grans dosis d'espectacle i emoció per a tots als assistents. Els participants hauran de fer diverses voltes aquest recorregut que tindrà trams comuns i trams específics per a cada tipus de vehicles, però només hi haurà una categoria en pista al mateix temps.

La primera prova cronometrada tindrà lloc el dissabte 8 de maig a les 9.30h, amb el desenvolupament del pròleg. Aquesta primera carrera de menor distància servirà per marcar l'ordre de sortida de la primera etapa de la cursa, la qual tindrà lloc el mateix dissabte a les 11 del matí i tindrà una durada aproximada de 3 hores.

El diumenge dia 9 a les 10.00h es donarà la sortida a la segona etapa de la carrera, on els pilots i copilots hauran de donar el millor de si mateixos i demostrar les seves habilitats per aconseguir la victòria.

A les 14.00h, està prevista l'entrega de premis als cinc primers equips de cada categoria que hagin aconseguit ser els més ràpids del cap de setmana.

Les Comes obrirà les portes de forma gratuïta a tots als assistents que vulguin gaudir d'aquest gran espectacle durant el cap de setmana i habilitarà la carpa restaurant i tots els serveis necessaris per una carrera d'aquestes característiques. Per tal de mantenir un registre de seguiment per la Covid-19, s'ha habilitat un formulari a través de la web d'informació de la carrera, on podran registrar-se tots els assistents.

La primera edició de Les Comes 4x4 Extreme és un esdeveniment imprescindible per a tots els amants del motor que vulguin gaudir d'un espectacle únic.

Tota la informació, així com els horaris i el formulari de registre, pot trobar-se a la web d'informació de la carrera o a través de les xarxes socials de la prova @lescomes4x4extreme.
Arxivat a