Trànsit

Santpedor farà efectiu el canvi de sentit dels carrers de la zona nord-est a partir de dijous

A partir de dilluns vinent es portarà a terme la segona fase amb altres

per Redacció , 4 de maig de 2021 a les 17:12 |
Un dels carrers afectats | AjStp
L'Ajuntament de Santpedor canviarà el sentit de set carrers de la zona Nord-Est del poble a partir del proper dijous. Es tracta d'una actuació de reorganització viària que ja es va fer pública el mes de gener, després d'una campanya informativa i participativa per part dels veïns de la zona.

Està previst que la primera fase comenci el proper dijous amb el canvi de direcció dels carrers Francesc Macià, Josep Carreras i Edison, i que s'allargui fins divendres. A partir de dilluns vinent es portarà a terme la segona fase, amb el canvi de direcció dels carrers Pedrosa, Pirineu, Anselm Clavé i part del passatge doctor Pere Blasco. Els primers dies es posarà senyalització addicional i tanques de reforç perquè la població estigui advertida de forma molt visible dels canvis de direccionalitat.

 

Canvi de sentit dels carrers del sector nord-est de Santpedor. Foto: AjStp


Prèviament a la reorganització viària, l'Ajuntament ha treballat els darrers mesos en l'adaptació d'alguns carrers com el carrer Pep Ventura i les cruïlles amb la carretera de Castellnou i Joan Miró, perquè puguin assumir el paper que se'ls requereix, incloent la millora de l'accessibilitat i senyalització viària corresponent. Està previst que aquestes actuacions s'allarguin les properes setmanes fins a assolir la totalitat dels carrers afectats. 


La regorganització viària dels carrers de la zona Nord-Est té per objectiu fer de Santpedor un poble més segur oferint una resposta global a la mobilitat rodada de la zona, millorar l'accessibilitat amb la reducció de barreres arquitectòniques, millorar la seguretat viària amb la reducció de sinistres i establir les bases per a treballar amb camins escolars segurs. 

 

Participació