La cònsol de Bolívia visita la casa natal i la plaça de Lluís Espinal a Sant Fruitós

Aprofitant la seva assistència a la sessió de cinema indígena bolivià del Clam

Àdria Mazcuñán i Maya Nemtala a la plaça Lluís Espinal de Sant Fruitós
Àdria Mazcuñán i Maya Nemtala a la plaça Lluís Espinal de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
04 de maig del 2021
Actualitzat a les 22:15h
La sessió d'aquest diumenge a Sant Fruitós de Bages del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, el Clam, ha comptat amb la presència de la cònsol de Bolívia a Barcelona, Maya Nemtala.

La representant del consolat ha pogut gaudir del curtmetratge Revolución i de la pel·lícula Insurgentes, ambdues dirigides per Jorge Sanjinés. Sant Fruitós ha pogut tenir accés a aquestes peces gràcies a la col·laboració amb el consolat de Bolívia a Barcelona fruit de la celebració de l'any Lluís Espinal 2020. L'acte també ha comptat amb la presència del president del Festival, Valentí Oliveres.

Prèviament a la projecció al Teatre Casal Cultural, Nemtala ha pogut visitar la casa natal de Lluís Espinal i la plaça del municipi que porta el seu nom. Acompanyada per l'alcaldessa, Àdria Mazcuñán i per l'equip de govern municipal, posteriorment ha visitat la casa de la vila i ha signat el llibre d'honors de l'Ajuntament.

El Clam a Sant Fruitós va donar el tret de sortida el dissabte amb la projecció del film Polseres Vermelles en versió original subtitulada.

El divendres dia 7 de maig, a les 7 de la tarda, el Teatre Casal Cultural acollirà la projecció del documental Una nina, dirigida per Sébastien Lifshitz. Les entrades es poden adquirir per 6 euros els adults i 2 euros els menors de 25 anys en aquest enllaç.

El Teatre Casal Cultural ha estrenat aquest cap de setmana una pantalla i un projector que permetran que l'equipament permeti realitzar projeccions cinematogràfiques d'alta qualitat.