L'ANC de Manresa inicia un cicle de xerrades per debatre sobre com ha de ser la Catalunya del futur

La primera xerrada serà a càrrec de l'escriptor, activista polític i exdiputat de la CUP Julià de Jòdar, aquest dijous

Julià de Jòdar farà la primera xerrada del cicle
Julià de Jòdar farà la primera xerrada del cicle | ACN
Redacció
04 de maig del 2021
Actualitzat a les 20:21h
L'ANC de Manresa iniciarà aquest dijous 6 de maig, a partir de 2/4 de 8 del vespre, el cicle de xerrades anomenat "Teixim la Catalunya del futur", que constarà de set xerrades, programades del 6 de maig al 17 de juny a 2/4 de 8 del vespre. Les xerrades combinaran el format virtual i el presencial, sempre i quan les condicions sanitàries ho facin possible. El cicle comptarà amb la presència de personalitats destacades del món polític i social català, com l'exvicepresident de la Generalitat Josep-Lluís Carod-Rovira, l'eurodiputada a l'exili Clara Ponsatí, el responsable del diari digital Vilaweb Vicent Partal o la lingüista Carme Junyent, entre d'altres.

La primera xerrada serà a càrrec de l'escriptor, activista polític i exdiputat de la CUP Julià de Jòdar, aquest dimecres, que exposarà el seu punt de vista sobre els reptes immediats de l'independentisme i quins canvis hauria de fer en el seu enfocament per a ser una eina de transformació política eficaç. Les xerrades virtuals seran a la plataforma Zoom, i s'hi accedirà a través d'un codi facilitat per l'organització.  

Amb aquestes xerrades, l'ANC pretén desenvolupar un espai de reflexió sobre les necessitats que té l'independentisme en aquests moments i sobre alguns dels reptes que té el país com el model energètic o el futur del català.

Xerrades Virtuals

6 de maig: Julià de Jòdar
13 de maig: Josep-Lluis Carod-Rovira
20 de maig: Josep Ma. Virgili
27 de maig: Clara Ponsatí
3 de juny: Pep Puig

Xerrades presencials

10 de juny: Carme Junyent
17 de juny: Vicent Partal