El Cd'E Manresa i Vilassar de Mar s'obliden de les porteries durant el matx (0-0)

Nou empat dels manresans que mantenen les seves opcions a la classificació de la fase

Vilassar - Cd'E Manresa d'aquest cap de setmana
Vilassar - Cd'E Manresa d'aquest cap de setmana | Cd'EM
José Antonio Sánchez
03 de maig del 2021
Actualitzat a les 15:22h
El Cd'E Manresa viatjava a Vilassar de Mar coneixent el resultat d'un partit jugat al migdia, el FE Grama-San Cristóbal (1-1), que li deixava en safata d'or la segona posició del grup en cas de victòria. Però després d'un partit en que les dues porteries van ser només ornaments necessaris per a la disputa del partit, tot va quedar igual, però amb una jornada menys per disputar. Amb el just empat a zero entre el Vilassar i el Manresa, l'esmentat empat del migdia i la victòria del Castelldefels al Narcís Sala (1-2), ningú no sap que passarà en un grup totalment obert i els camins del qual són inescrutables.

Fins l'equador del primer acte es va viure amb un xic més de presència ofensiva local en un partit que la primera incidència no va ser pas cap ocasió de gol, sinó la lesió d'Àlex Iglesias, que als 5 minuts de començar a rodar la pilota va haver d'abandonar el terreny de joc fent entrada Èrik Rafael. Si les porteries tinguessin sentiment, no haurien alterat pas el ritme cardíac. Als 8 minuts, una bona cursa per la dreta d'Uri Pérez acabaria amb un centre a l'altura de la mitja lluna on va aparèixer Cuello, però tot i tenir una bona posició de remat, va enviar la pilota per sobre del travesser.

Després, en una pèrdua de pilota de la defensa manresana a l'esquerra de l'atac local, Alí va encarar la porteria de Marc Vito i, des de prop de la línia de fons, va provar un xut franc que va sortir... fora de banda per l'altre costat (17'). Poc després d'aquesta acció el Cd'E Manresa va anar guanyant terreny i pràcticament fins al descans va tenir més la pilota als peus dels seus jugadors. Això sí, a l'igual que li va succeir al Vilassar, la manca de profunditat va ser evident i tan sols en una ocasió va tenir el primer gol de la tarda al seu abast. Va ser als 22 minuts, quan Noah va rebre una passada d'Uri Pérez al balcó de l'àrea i va xutar una pilota que va obligar Roman a fer una gran estirada però que va sortit fregant el seu pal esquerra.

La represa no va variar gaire el guió del primer acte, amb el matís que el domini inicial del Vilassar només va durar pocs minuts, fins que el Manresa va tornar a entrar en joc i va anar guanyant metres en atac i, en ocasions, monopolitzant la possessió de la pilota. Però de res va servir als visitants el seu domini territorial i, tanmateix, tampoc no li va servir de res als locals les sortides a la contra buscant aproximacions a la porteria d'un Marc Vito que, una vegada més, va ser un simple espectadors gràcies, sobretot, al gran treball defensiu dels seus companys.