Tir

El Club Tir Precisió Manresa acull la concentració espanyola per a l'Europeu de carrabina i pistola d'aire

Van participar-hi tots els integrants de l'equip de la Federació Espanyola de Tir Olímpic

per Redacció , 3 de maig de 2021 a les 14:40 |
Concentració espanyola al Club de Tir Precisió de Manrewsa | CTP
Les instal·lacions del Club de Tir Precisió de Manresa va acollir el passat divendres la concentració preparatòria de la selecció espanyola del Campionat d'Europa de carrabina i pistola d'aire, que tindrà lloc a Croàcia, entre el 20 de maig i el 6 de juny. Els participants en aquesta concentració esportiva van ser tots els integrants de l'equip de la Federació Espanyola de Tir Olímpic, entre els quals cal destacar la tiradora olímpica catalana Sònia Franquet i el tirador Jordi Díaz del Principat d'Astúries.

El Club Tir Precisió Manresa és el club esportiu català que disposa d'una galeria de tir amb més blancs electrònics d'última generació per acollir competicions d'àmbit internacional. Aquest ha estat el motiu perquè la Federació Espanyola decidís que l'equip estatal es concentrés en el club esportiu manresà.


El club de tir manresà també disposa d‘una escola de tir a càrrec dels tècnics Mercè Mas i Josep Perarnau, on es forma el jovent en la pràctica d'aquest esport. Durant els últims anys, els alumnes han aconseguit nombrosos èxits, dels quals cal destacar, entre altres, el subcampionat d'Espanya en la modalitat de carrabina d'aire d'Eva Cuevas i el subcampionat de Catalunya d'Esther Abizanda, en la categoria de júnior i en la mateixa modalitat, que en l'actualitat és primera en el rànquing d'Espanya. 

 

Participació