La programació Tarima omplirà de propostes musicals de qualitat l'emblemàtic teatre Els Carlins

Aquest divendres comença la programació amb un concert de Magali Sare & Sebastià Gris

Magalí Sare & Sebastià Gris
Magalí Sare & Sebastià Gris | Promocional
Redacció
03 de maig del 2021
Actualitzat el 06 de maig a les 12:11h
Tarima vol ser el circuit d'arts escèniques del Centre Històric de Manresa. En la seva edició 2021 suma esforços per a fer una programació musical d'artistes efervescents de Catalunya i donar suport a la campanya Fem soroll per fer teatre! amb l'objectiu d'equipar el teatre d'Els Carlins amb un nou equip de so. 

La programació comença aquest divendres amb el concert de Magalí Sare & Sebastià Gris. I la seguiran els dos projectes manresans Jo Jet i Maria Ribot i Berta Sala. Tarima no és ni un cicle ni un festival, sinó una programació, per això s'hi sumaran més concerts com el del grup d'animació Xiula a la tardor. 

Ara més que mai, Tarima vol demostrar el seu compromís amb la cultura en un moment tant complicat. És per això que es proposen dos preus d'entrada per a cada concert: preu mínim i preu òptim, que cada espectador escull lliurement. La proposta es fa amb la voluntat de fer pedagogia del que val la cultura i els sous d'artistes, tècnics i programadors i a més, promoure que el preu no sigui un impediment per accedir als espectacles.

​Les entrades ja estan disponibles a www.elscarlins.cat.

La programació

07/05 Magalí Sare & Sebastià Gris

Magalí Sare & Sebastià Gris presenten el seu nou disc titulat A boy and a girl de la mà ‎del productor David Soler i Santi Careta.‎ Considerat un dels millors discos de World Music per la World Music Charts Europe.
 
Després del primer disc en solitari, Cançons d'amor i dimonis, Magalí Sare comença una ‎nova etapa en què aposta per l'experimentació i la creació d'una unió entre la música clàssica ‎i la moderna, mons que sempre han estat presents en la seva trajectòria. D'aquí neix ‎aquesta proposta formada per un conjunt de cançons d'orígens tan diferents com el folklore ‎mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que ‎crea l'electrònica. ‎

Magalí Sare ha estat la veu de l'anunci d'estiu 2020 d'Estrella Damm i, en els seus inicis, es va donar a conèixer al gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador ‎del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l'any 2015. També ha estat la veu del disc Estòmac ‎de la pianista i compositora Clara Peya.

20h
Entrada mínima: 10 euros
Entrada òptima: 15 euros

21/05 Jo Jet i Maria Ribot

En plena efervescència, el duet manredà presenta la gira del seu tercer treball, sant llorenç, en la que proposen una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d'infantesa. 

Aquest plantejament de mirar endavant sense perdre l'essència es porta al nou directe afegint al duet (guitarra espanyola i veus) la força i l'actitud d'una bateria (Josep Cordobés Miravitlles). I és aquest instrument convidat el que, mitjançant la il·luminació dinàmica, dissenya i acompanya, en directe, l'espectacle de llums sobre l'escena.

20h
Entrada mínima: 12 euros
Entrada òptima: 15 euros

04/06 Berta Sala

Berta Sala presenta el seu primer treball Hertogstraat (Segell Microscopi 2020) en format de quartet amb unes cançons de jazz, pop i folk, que parlen de reconnectar amb el que és quotidià, natural, senzill i valorar-ho.

La manresana ha estat finalista a Millor Artista Revelació dels Premis Enderrock 2021, i el pròxim divendres 4 de juny presentarà en exclusiva una nova cançó i videoclip a Els Carlins.

20h
Entrada mínima: 12 euros
Entrada òptima: 15 euros


NacióManresa és el mitjà oficial del Tarima.