Les bagenques Laura Poulain i la banda MayOneDay estrenen nous treballs

La cantautora presenta el tema “Stuff with Laura”, i la banda llança l'EP "For those who are still waiting for the call", totes dues sota el segell de les Casa de la Música Records

Redacció
02 de maig del 2021
Actualitzat a les 21:52h
Laura Poulain i MayOneDay
Laura Poulain i MayOneDay | Casa de la Música
L'últim dia del mes d'abril ha arribat molt carregat de música, i és que el passat divendres, sota el segell de Cases de la Música, han vist la llum les darreres composicions de la compositora bagenca Laura Poulain i de la banda manresana, MayOneDay. 

D'una banda, la jove artista Laura Poulain està de tornada i presenta el seu nou tema anomenat Stuff with Laura, una cançó molt especial que marca l'inici d'aquest 2021 per la compositora, que a banda de formar part de la banda Bluebell Duet, porta la seva carrera en solitari. En solitari va presentar fa uns mesos el seu darrer EP, Songs I've made in my room; a més d'haver enregistrat el videoclip de I fell in love at the library, gràcies a la beca de càpsules audiovisuals del Programa de Suport a la Creació del segell.
 
Per una altra banda MayOneDay presenten el seu primer EP For those who are still waiting for the call, un treball nascut en quarantena, que està replet de reflexions i carregat de temes propers, íntims i dolços. Sens dubte, un pas al front en la carrera de la banda manresana, que convida a descobrir el seu món alternatiu, ple de melodies reverberades i guitarres nostàlgiques; i que ja va sorprendre fa uns mesos amb la sortida del que va ser el seu nou single, Make It Right

Què és Casa de la Música Records? 

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament. 

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.