Pedro Martínez: «Hem fet el que hem pogut»

El tècnic del Betis, Joan Plaza, recorre al refranyer català

Pedro Martínez, en una imatge d'arxiu
Pedro Martínez, en una imatge d'arxiu | Bàsquet Manresa
02 de maig del 2021
Actualitzat a les 19:51h
L'entrenador del BAXI Manresa, Pedro Martínez, tornava a mostrar un rostre seriós després de la segona derrota de la setmana. El tècnic ha lamentat una altra vegada el desencert dels seus jugadors i la major intensitat d'un Betis que ha vençut amb justícia. "A nivell d'energia, ens han superat", ha sentenciat el tècnic. 

Pedro Martínez també ha lamentat les males condicions amb què el seu equip ha d'afrontar les darreres jornades de competició. A part dels jugadors que no han viatjat a Sevilla, Guillem Jou no ha pogut jugar els darrers minuts. En canvi, considera que Makay Mason es trobava bé si ha pogut tornar a la pista després de la torcedura de turmell que ha patit al primer quart. Els problemes físics venen de fa setmanes. "Estem acabant la temporada com podem", ha explicat l'entrenador del club bagenc. 

Aquesta situació tan precària no impedirà que el BAXI Manresa superi "amb bona nota" l'objectiu principal de la temporada però, sempre en paraules de l'entrenador, farà molt complicat assolir altres reptes. 

Rafa Martínez ha tirat del carro al tram final de partit. El seu entrenador ha dit que "el Rafa sempre dona la cara. I els seus companys, també. No vull criticar l'equip. No ens podem queixar de l'actitud de l'equip. I del Rafa, menys". 

Joan Plaza recorre al refranyer català

Joan Plaza, tècnic del Betis, ha considerat que la victòria del seu equip ja que els acosta a la permanència i ha valorat aconseguir-la davant un equip com el BAXI Manresa que ha mostrat en el passat la importància de lluitar fins el final. Plaza ha fet gala de la seva condició de català quan no ha donat per feta la salvació del seu equip. La permanència no estarà feta fins que "tot sigui al sac i ben lligat".

Arxivat a