Els àrbitres perjudiquen clarament el Manresa FS en el matx contra el líder Calvià Palma (2-7)

Tres decisions molt discutibles en menys d'un minut trenquen el partit a favor dels visitants

01 de maig del 2021
Actualitzat a les 19:34h
El Manresa FS ha perdut aquest dissabte contra el líder Calvià Palma Futsal per 2-7, un marcador molt ampli pel que s'ha viscut a la pista, amb una actuació molt discutida per part dels locals.

L'arbitratge ha perjudicat en tot moment el desenvolupament del partit a l'equip manresà fins al punt que a la segona part amb empat a un gol, varen tenir tres decisions consecutives en menys d'un minut que van deixar el partit clarament encarat a favor dels visitants.

Abans, però, al primer temps, ja varen assenyalar una única falta als balears per cinc als del Pujolet. Aquest desequilibri no es reflectia en el marcador del final del primer temps amb empat a un gol, amb gol de Santa i l'empat visitant en una errada clamorosa del sistema defensiu manresà.

Després d'un primer període equilibrat, als inicis de la represa va arribar el protagonisme arbitral aragonès. Primer, anul·len incomprensiblement un segon gol manresà. En l'acció immediatament posterior, atorguen el segon gol visitant quan no era clar que la pilota hagués sobrepassat la ratlla de gol. I si amb això no n'hi havia prou, van deixar el Manresa FS amb un jugador menys per una expulsió exageradament rigorosa del porter Aleix per una suposada protesta.

Amb aquestes tres accions senyalitzades pels àrbitres amb poc marge de temps, el partit va quedar encarat a favor dels balears ja que d'un 2-1, es passava a un 1-2 i seguidament al 1-3 a favor dels visitants, que quedaven a la pista en superioritat per l'expulsió.

A la sortida d'un corner, el Calvià va aconseguir l'1-4 i a set minuts per al final, el Manresa FS amb el joc de porter jugador redueix diferències. La continuïtat d'aquest sistema no li ha donat fruits, ja que en dues errades consecutives en la transició atacant, els visitants a porta buida fan el cinquè i es sisè a quatre minuts per al final amb un setè gol final amb el temps acomplert.

Manresa: Aleix, Asis, Josan, Éric i Noguera. Santa, Nil, Gerard, Pep Costa, Manu i Adil

Calvià Palma Futsal: Yusi, Matin, Eusema, Nico Rosa i Luis de Juan. Carlos, Adri, Cristian, Marcos, Sergi, Gordillo, Nicolau, Marc, Manolo i Rafa.

Arbitres: Sierra Jiménez i Lázaro Angulo (Comitè Aragonès)

Gols: 1-0 Santa m5, 1-1 Nicolau m15, 1-2 Gordillo m24, 1-3 Gordillo m26, 1-4 Gordillo m27, 2-4 Asis m33, 2-5 Sergi m34, 2-6 Nico Rosa m36, 2-7 Luis de Juan m40.