Monistrol de Calders inaugurarà dissabte l'Espai d'Art Cal Ros

Ho farà amb l'exposició de pintura "La segona oportunitat", de Txema Rico, i l’acompanyament musical de Joan Mas

Redacció
30 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:53h
L’Ajuntament de Monistrol de Calders inaugurarà aquest dissabte 1 de maig a les 7 del vespre l'Espai d'Art Cal Ros, amb l'estrena de la sala a càrrec de l’artista bagenc Txema Rico amb l’exposició de pintura La segona oportunitat. El vernissatge comptarà amb l’acompanyament musical d’en Joan Mas al saxofon.

Cal Ros adopta el nom de la casa, antiga botiga molt recordada encara pels veïns de Monistrol. Ha sigut cedida a l'Ajuntament, el Grup de Cultura del qual n’és promotor, pels actuals propietaris, ells mateixos amants de l’art i la cultura. Se situa al bell mig del poble, al carrer de la Vinya, 15, i la seva situació cèntrica facilitarà l’accés a l’espai de tots els veïns i visitants.

Aquest projecte neix des de la necessitat de tenir un lloc dedicat específicament a realitzar exposicions o mostres d’art i fins ara els espais de què disposa el municipi són espais polivalents on es realitzen altres activitats i no permetien elaborar una calendarització mensual.

El propòsit de Cal Ros és posar a la disposició dels artistes un espai on poder realitzar propostes artístiques variades, contemporànies, valentes, quatre parets obertes a la imaginació, una sala dedicada a l'art visual, escultòric, contemporani.