El projecte d'innovació de l'escola La Font, reconegut pel Departament d'Educació

Pel seu projecte "Educació inclusiva a través de l'aprenentatge cooperatiu"

Escola la Font de Manresa
Escola la Font de Manresa | GSV
Redacció
30 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:43h
L'escola La Font de Manresa ha estat reconeguda com a centre que impulsa un Projecte d'Innovació pel Departament d'Educació amb el seu projecte Educació inclusiva a través de l'aprenentatge cooperatiu.

Des de l'any 2015 el Departament d'Educació impulsa processos per a reconèixer Projectes d'Innovació als centres educatius. S'entén per innovació un procés planificat de canvi i renovació que es fonamenta en la recerca, que respon a l'evolució social, que condueix a obtenir una millora en la qualitat del sistema educatiu i que pot ser transferible a la resta de centres educatius.

Aquest curs 2020-2021, l'escola La Font va presentar el projecte educatiu del centre, anomenat Educació inclusiva a través de l'aprenentatge cooperatiu, per al reconeixement que el Departament d'Educació ofertava per reconèixer un projecte d'innovació. El passat 26 d'abril, l'escola va rebre el reconeixement com a centre reconegut que impulsa un projecte d'innovació.

Els docents de l'escola La Font s'han format enh aprenentatge cooperatiu amb professionals de la UVic, i han fet ús de les eines que ofereixen espais de participació com la Xarxa Khelidôn o la Xarxa de Competències Bàsiques, la formació en atenció a la diversitat, la millora en els processos d'avaluació.