El Manresa FS rebrà dissabte al Pujolet el líder Calvià Palma Futsal

Els manresans són vuitens a la classificació, a 5 punts de les places que donen accés a la copa del rei

Redacció
30 d'abril del 2021
Actualitzat a les 8:53h
Aquest dissabte a 2/4 de 2 del migdia arribarà al pavelló del Pujolet de Manresa el Calvià Palma Futsal, líder de la categoria. El conjunt balear està fent una segona fase de competició esplèndida.

Amb aquest partit, s'enceta la segona volta de la fase de playoff. En el primer partit, els manresans varen caure derrotats a les Illes per 5 gols 2 en un partit que va ser molt equilibrat i que es va determinar en els instants finals.

El filial del Palma Futsal no coneix la derrota en la segona part de la lliga. Va guanyar a la Barceloneta, va empatar a casa seva amb el Mataró i va guanyar a la pista del Club Natació Sabadell. Ara i a Manresa, tindrà una nova prova de foc per mantenir un liderat que ostenta amb 48 punts, cinc per sobre del seu immediat seguidor, l'Escola Pia Sabadell. 

El Manresa FS es vuitè a la taula, tanca la classificació dels equips que lluiten pel play off d'ascens amb 36 punts, a cinc dels llocs de copa del rei sense haver guanyat cap partit d'aquesta fase.

Després d'aquest partit, a l'equip manresà li quedarà per jugar la visita a Escola Pia Sabadell el dia 8 de maig, rebre L'Hospitalet el dia 15, jugar els 9 minuts pendents amb Barceloneta el dia 22, i tancar la temporada a Martorell el dia 29.