Moda

Miriam Ponsa torna a presentar una col·lecció d'home, 7 anys després de l'última vegada

La dissenyadora manresana consolida el format de prevenda amb la col·lecció d'estiu 2021

per Redacció, 29 d'abril de 2021 a les 16:32 |
Miriam Ponsa torna a vestir homes aquest estiu | Miriam Ponsa
Després de la bona acollida de la primera col·lecció que Miriam Ponsa va presentar en format 100% de prevenda, la dissenyadora manresana ha apostat per mantenir el model amb la col·lecció d'estiu 2021. Una col·lecció que és la continuació natural de La llavor del canvi que va sembrar amb la col·lecció de primavera i que neix des de la voluntat de transformar el sector de la moda. 

La novetat principal d'aquesta col·lecció és que, després de 7 anys sense fer-ho, Ponsa ha tornat a presentar col·lecció d'home seguint la mateixa línia de peces atemporals, produïdes amb teixits naturals i de gran qualitat que ha consolidat la seva col·lecció d'autor. Evidentment, la manresana també ha presentat la col·lecció de dona.


Per a la dissenyadora el canvi en el sector de la moda és una necessitat cada cop més urgent i l'èxit que va tenir la primera col·lecció en format prevenda l'ha esperonat a mantenir el format. La bona resposta que va tenir entre les seves clientes és, per ella, la millor demostració que la voluntat d'un model socialment i mediambientalment més responsable és una demanda cada vegada més present a la nostra societat.  

És per aquest motiu que la marca manté la seva aposta per un format 100% de prevenda en aquesta col·lecció, promovent així la compra més pausada i reflexiva. La compra anticipada afavoreix un model més sostenible ja que evita la sobreproducció i l'acumulació d'estocs innecessaris. A més, la producció sota comanda fa possible que la proposta de moda ètica sigui més assequible mantenint la qualitat i les condicions de treball de totes les persones que participen en la confecció de cada peça.

 

Participació