Escena

José Sacristán serà divendres al Kursaal amb «Señora de rojo sobre fondo gris» de Delibes

És tracta d'una mirada contundent sobre la pèrdua d'una parella després de molts anys de convivència

per Redacció, 29 d'abril de 2021 a les 14:32 |
José Sacristán interpretant «Señora de rojo sobre fondo gris» | Promocional
La sala gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 30 d'abril a les 8 del vespre, el monòleg de Señora de rojo sobre fondo gris de Miguel Delibes amb José Sacristán. Un espectacle, dirigit per José Sámano, que ja ha exhaurit les entrades per la funció (amb el 50% de l'aforament). 

Un pintor amb molts anys d'ofici -que interpreta José Sacristán- viu immers en una crisi creativa. Des que va morir de forma imprevista la seva dona, que ho era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar. Estiu i tardor de 1975. La filla gran de tots dos és a la presó per les seves activitats polítiques, i és en aquestes dates quan sorgeixen els primers símptomes de la malaltia de la seva mare que la filla viurà des de dins de la presó. És un altre record permanent en la vida del seu pare, que també ara reviu.

L'obra és el relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seva emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció. 

Participació