Pressuport participatiu

L'Ajuntament de Sant Fruitós impulsa els primers pressupostos participatius del municipi

El consistori hi destina una partida de 75.000 euros per a inversions.

per Redacció, 29 d'abril de 2021 a les 12:47 |
Els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages podran decidir, per primera vegada, quines inversions es realitzen al municipi. L'Ajuntament ha posat en marxa aquest 2021 els primers pressupostos participatius amb una partida per a inversions de 75.000 euros.

El procés arrencarà el dijous 6 de maig amb l'obertura del període per a poder presentar propostes per part de la ciutadania i de les entitats locals. Totes les persones empadronades al municipi majors de setze anys i les entitats locals, poden presentar propostes d'actuacions d'inversió que suposin una millora pel municipi i que s'adeqüin a la normativa vigent.


Les propostes es poden presentar telemàticament o de forma presencial a l'ajuntament, omplint el formulari de sol·licitud i una memòria descriptiva de l'actuació. El termini per a presentar propostes és del 6 de maig al 7 de juny de 2021.

Un cop recollides totes les propostes, els tècnics de les diferents àrees de l'Ajuntament valoraran la viabilitat de cadascun dels projectes i posteriorment s'exposaran públicament totes les propostes finalistes.


De l'1 al 31 de juliol, s'obrirà el termini perquè tots els santfruitosencs majors de setze anys puguin votar les propostes que més s'adeqüin als seus interessos. Durant el mes de setembre es presentarà públicament la proposta o propostes guanyadores.

Es pot trobar tota la informació de la iniciativa en aquest enllaç.

 

Participació