1 de 10

«Anònims essencials», el nou espai d'entrevistes del NacióManresa a gent potent i singular de la comarca

Es tracta d'una secció que donarà a conèixer històries inspiradores i de superació de persones que tenen discursos que s'allunyen de la convencionalitat o que, sovint, són ignorats pels mitjans de comunicació de masses

Fotos d'alguns dels protagonistes que formaran part de la nova secció | AFT
per Aina Font Torra, 29 d'abril de 2021 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tothom té una entrevista, i és amb aquesta premissa que des de NacióManresa hem decidit impulsar una nova secció que doni veu a totes aquelles persones amb històries de vida inspiradores i singulars que, com que no són conegudes ni tenen (aparentment) cap interès mediàtic, no transcendeixen i acaben ignorades i passades per alt. Es tracta de persones que, igual que qualsevol que estigui llegint aquestes ratlles, s'han hagut d'enfrontar a situacions complicades i han hagut de remar amb totes les seves forces per aconseguir tornar-se a posar dretes; persones que no s'han conformat i que han confiat en el seu instint per acomplir els seus somnis; persones que han callat durant molt temps i que ara parlaran per posar llum a temes tabú que la nostra societat encara no s'atreveix a tocar; persones que tenen discursos propis que s'allunyen del que la majoria de mitjans convencionals transmeten...

I tots aquests punyents testimonis els coneixerem en el marc d'una nova secció que dijous vinent, 6 de maig, s'estrenarà al diari: Anònims essencials. Cada setmana i durant tres mesos, NacióManresa publicarà una entrevista a alguna d'aquestes persones suggerents, que tenen en comú que viuen a la comarca del Bages. Seran entrevistes que aprofundiran en conceptes sovint menystinguts o obviats per l'statu quo, com podria ser l'eficiència d'alguns tipus de teràpies no convencionals en el tractament d'algunes patologies; la vital importància del poder de la ment per canviar realitats; la força de voluntat per poder trencar amb el camí traçat, o la dolorosa experiència de la mort perinatal.


En aquesta època de pessimisme i males notícies, és important construir espais de llum que ens recordin que nosaltres som les nostres millors aliades per transitar per la vida amb una actitud oberta, proactiva i esperançadora. Un d'aquests espais és la nova secció Anònims essencials, que us permetrà conèixer històries fins ara ignorades que, de ben segur, us inspiraran i us esperonaran.  
 

 

Participació