Diputació

La Diputació lliura el projecte executiu d'adequació del local de la rectoria de Valls de Torroella

S'endrecen els espais de la rectoria per habilitar accessos independents a totes les sales i millorar-ne la funcionalitat

per Redacció, 27 d'abril de 2021 a les 15:16 |
Rectoria de Valls de Torroella | DiBa
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages el projecte executiu d'adequació del local de la rectoria de Valls de Torroella. Aquest projecte desenvolupa una de les propostes incloses en l'Estudi d'adequació del local lliurat l'any 2019 i que donava compliment a la normativa vigent.

En el projecte executiu s'endrecen els espais de la rectoria per habilitar accessos independents a totes les sales i millorar-ne la funcionalitat. També s'intervé en l'edifici així com en els sistemes de climatització per tal de millorar l'eficiència energètica de l'espai i el confort dels usuaris. El cost de les obres incloses en aquest projecte és de 75.664 euros.


Amb aquest projecte l'Ajuntament disposa de la documentació necessària per executar les obres i adequar l'espai de la rectoria per desenvolupar activitats lúdiques, socials i culturals al nucli de Valls de Torroella, ja que els edificis municipals són insuficients per satisfer aquesta demanda. L'Ajuntament té signat un conveni de cessió d'aquest espai amb el Bisbat de Solsona.

 

Participació