El CN Minorisa tanca l'exercici 2019-20 amb uns ingressos de 196.500 euros i uns beneficis de 20.600

L'assemblea general ordinària del club també va aprovar un pressupost per a 2020-21 que permetria gairebé eixugar el deute històric de l'entitat

Assemblea general ordinària del CN Minorisa
Assemblea general ordinària del CN Minorisa | CNM
Redacció
27 d'abril del 2021
Actualitzat a les 17:00h
La sala d'actes del Montepio de Conductors va acollir l'assemblea general ordinària del CN Minorisa, una assemblea plàcida per a la Junta Directiva de l'entitat, que va poder oferir uns resultats òptims pel que fa a l'apartat econòmic i positius en l'aspecte esportiu de competició.

Després de la lectura de l'acta anterior per part de la secretaria Elisabet Ventura, la presidenta, Montserrat Gomariz, va dirigir-se als presents per agrair l'esforç que ha significat per tots la convivència amb el Covid-19, responent a les peticions que des del club s'han fet, en especial el pagament de la quota social. La presidenta va comentar la gestió dels recursos humans, amb les altes i baixes, totals i parcials, depenent del moment, dels tècnics, per passar a la situació d'ERTE. Va agrair també la comprensió d'Aigües de Manresa per poder disposar dels espais per a entrenament d'acord amb el que marcava el Procicat.
 
Gomariz també va explicar la composició actual del quadre tècnic de cada especialitat, amb l'alta de Georgina Delgado com a preparadora física de l'equip de natació artística, així com el canvi de Mònica Palà per Lluïsa Zorrilla en waterpolo, sota la direcció de J. López, i la incorporació de Kevin Muñoz, que completa amb Angel Peirón el quadre tècnic. També va destacar la part de natació de l'equip de triatló que fa Mariano Herranz, essent l'escola per Amand Redondo. 

En l'apartat administratiu el club va adquirir el programa informàtic POLIWIN, que permet unificar tots els camps de la gestió. També va explicar que s'està treballant en els temes d'imatge lligats al canvi de nom de l'entitat, per tornar a anomenar-se CN Manresa i va agrair la confiança que han donat els sponsors i les subvencions assolides. En l'apartat de les xifres va explicar que el CN Minorisa té 538 socis, 226 protectors, 4 numeraris i 308 esportistes.

L'assemblea va aprovar per unanimitat el balanç de 2019-20, que recullen uns ingressos de 196.555,90 euros i unes despeses de 176,900,90 euros amb uns beneficis de 20.655,00 euros. 

Finalment va presentar el pressupost per a l'exercici 2020-21, ja en el tram final. Com a ingressos hi ha previstos 187.017,45 euros i com a sortides, 167.281,40, amb un resultat favorable de 19.736, 05 euros. Resultat que, cas de complir-se deixaria molt a prop l'alliberament del deute arrossegat des de fa temporades.