La bagenca Mireia Noguera segueix fent créixer el palmarès del seu últim curt amb 4 premis més

"Nunca te dejé sola" s'ha endut quatre guardons en el marc del festival Ibicine

Nora Navas, Clàudia Pons i Mireia Noguera durant el rodatge de «Nunca te dejé sola»
Nora Navas, Clàudia Pons i Mireia Noguera durant el rodatge de «Nunca te dejé sola» | @nietermind
25 d'abril del 2021
Actualitzat a les 21:33h
I ja en van vint. El darrer curtmetratge dirigit per la jove santfruitosenca Mireia Noguera, Nunca te dejé sola, ja porta dues desenes de premis acumulats, alguns dels quals aconseguits en festivals de renom a nivell internacional com l'Orange Film Festival d'Argentina; el Festival Vertigo d'Itàlia, o el Nox Film Fest d'Uruguai. 

Aquest cap de setmana, el palmarès del segon curt de Noguera ha crescut amb quatre guardons que ha aconseguit en la quarta edició de l'Ibicine, un certamen especialitzat en curtmetratges nascut a Eivissa l'any 2018. Concretament, Nunca te dejé sola s'ha imposat en les categories de Millor Curt Nacional, Millor Direcció, Millor Actriu i Millor Direcció Fotogràfica. 


Un film que ens enfronta amb els traumes del passat

Estrenada l'any 2019, Nunca te dejé sola explica la història de la Clàudia, una adolescent que sempre ha sentit un profund rebuig cap a la seva mare i que, arran d'una sortida que han de fer plegades a l'antiga casa on estiuejaven, es veurà obligada a enfrontar-se als seus fantasmes passats; uns traumes que fins aleshores havia intentat ignorar.

L'elenc interpretatiu de la segona creació audiovisual de Noguera compta amb el talent de Clàudia Pons, Nora Navas, Valeria Alonso, Valeria Pérez, Josep Maria Alexandre, Christian Guiriguet i Mercè Teruel. Pel que fa a l'equip tècnic i artístic en destaquen els manresans Oriol Bonals (so en directe) i Miquel Coll (música original).