El femení del CN Minorisa dona una digna rèplica al CN Molins (6-12)

Les del Bages van aguantar fins a la mitja part

Redacció
25 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:18h
El CN Minorisa femení va oferir una digna replica al CN Molins, un dels tres primers classificats, amb una sola derrota en el seu caseller, amb qui va perdre 6-12. El partit va començar amb gol visitant i ràpida resposta manresana amb l'empat a un, marcat per J. César. Però la superioritat de les del Baix Llobregat va fer que arribessin a la fi del primer quart en avantatge de dos gols 1-3.

Més igualat va ser el segon període, ja que per dues vegades G. Vadillo situava a les de J. López a un sol gol per sota, 2-3 i 3-4, arribant amb només dos gols de diferencia a la meitat del partit 3-5.

Després del canvi de camp, la defensa de les visitants va deixar sense anotar a les bagenques, aconseguint un parcial de 0-2 , que pràcticament sentenciava el partit. 

Tal i com es preveia, i malgrat els gols de R. Solernou, G. Vadillo i J. César, els punts van volar de les piscines Manel Estiarte i Duocastella.

Fitxa tècnica

CN Minorisa: M Sala, R Solernou 1, M Fargas. M Coll, A Toribio, H Vicente, L Flores, IK Bianco, MY Fernàndez, J César 2, G Vadillo 3, I Peirón i J Peirón.

CN Molins: P Riera, P Fernàndez, L Pano, Barbero 4, G Tutusaus, J Torras 1, M Ruiz 1, M Pérez 1, E Badosa 1, A Ortega, L Garcia 2, S Fernàndez 2, M Pluvioni.

Arbitratge a càrrec de JM Sanfeliu i P Segurana. Van assenyalar sis exclusions a les jugadores visitants, per deu exclusions i un penal a les locals.

Parcials: 1-3, 2-2, 0-2 i 3-5.

- Resultats i classificació