Pedro Martínez diferencia entre l'aspecte ofensiu i defensiu del seu equip

Jota Cuspinera considera que la derrota d'Estudiantes és molt dura

Pedro Martínez durant la roda de premsa després del partit
Pedro Martínez durant la roda de premsa després del partit | BàsquetManresa
25 d'abril del 2021
Actualitzat a les 0:23h

L'entrenador del BAXI Manresa, Pedro Martínez, ha diferenciat entre les faceta ofensiva i defensiva del seu equip durant el partit contra l'Estudiantes. Mentre l'atac ha deixat un bon sabor de boca al tècnic la part excepte els darrers minuts defensiva l'ha disgustat la major part del partit. Un dels aspectes que Pedro Martínez considera més frustrants "ha estat estar massa pendents del marcador". Aquest pensament a llarg termini acaben sent dramàtics i acaben perjudicant l'equip. L'entrenador és del pensament que el més important és sempre la següent jugada. "Com a mínim, espero que ens serveixi per aprendre", ha valorat el tècnic del BAXI Manresa.

Malgrat la victòria, el preparador del BAXI Manresa no estava satisfet del tot. "Perdre avantatges forma part del joc. Nosaltres també vam remuntar molts punts al Madrid. Però hi ha aspectes de maduresa. Si estem més concentrats és més difícil que et remuntin", ha comentat.

Pedro Martínez ha valorat de forma positiva la presència dels aficionats a l'exterior del Nou Congost quan aquests no poden entrar al Nou Congost. Tot i la injecció de moral que això representava, el tècnic reconeix que no ha parlat del tema amb els seus jugadors ja que un cop ha entrat al pavelló ja s'ha concentrat en el partit. 

La setmana que ve el BAXI Manresa té doble jornada de lliga Endesa. No estar acostumat a jugar dos partits per setmana no canviarà en excés la dinàmica de l'equip bagenc. Hi haurà menys entrenaments però des del Nou Congost intentaran preparar els duels contra Joventut i Betis de la millor manera forma. 

Jota Cuspinera considera que la derrota d'Estudiantes és molt dura

El tècnic d'Estudiantes, Jota Cuspinera ha començat la roda de premsa felicitant el BAXI Manresa per la seva victòria i lamentant la mort del periodista Aragonès Pepe Boned. Ja centrat en el joc, si bé ha tret conclusions positives de la remuntada que han fet els seus jugadors, no podia estar satisfet al no sumar una victòria que el seu equip necessita. Una de les claus del partit ha estat el rebot ofensiu. Cuspinera ha estat titllat la desfeta del seu equip com a "dura".

L'altra mala notícia per als madrilenys ha estat la lesió d'Édgar Vicedo. Segons Cuspinera, "no té bona pinta". 

Arxivat a