El BAXI Manresa encara el tram final de lliga davant l'Estudiantes

La Grada d'Animació prepara una rebuda a l'equip per transmetre'ls ànims

El BAXI Manresa s'enfrontarà a l'Estudiantes aquest dissabte
El BAXI Manresa s'enfrontarà a l'Estudiantes aquest dissabte | J. Pelegrín
23 d'abril del 2021
Actualitzat a les 20:01h
El BAXI Manresa juga davant el Movistar Estudiantes (dissabte, 18:00h) un nou compromís en la seva lluita per obtenir la millor classificació possible. La Grada d'animació ha preparat per aquesta ocasió una rebuda a l'equip per donar-los ànims en aquest tram final de temporada. Aquest grup de seguidors convoca l'afició a partir de les quatre de la tarda al costat del Nou Congost. Garanteixen mantenir les distàncies de seguretat i demanen tothom que hi assisteixi que porti mascareta. Es pot trobar més informació a través del compte de Twitter @gradanimacio. Pedro Martínez reitera que enyoren molt a l'afició i el caliu que donen al Nou Congost. L'entrenador mostra el seu convenciment que amb gent el BAXI Manresa hauria guanyat algun partit més. 

Dani Pérez és la única baixa confirmada del BAXI Manresa un cop Jonathan Tabu ha deixat l'equip. Els dubtes d'aquest cap de setmana són Dani Garcia i Matt Janning. El base té una sobrecàrrega a l'abductor i s'ha perdut alguns entrenaments als darrers dies. I l'escorta acaba de tornar dels Estats Units i està pendent d'una PCR que no ha evitat que entrenés aquest divendres. 

Les absències de diversos jugadors les darreres jornades han provocat que homes com Makay Mason i Rafa Martínez hagin assumit més protagonisme darrerament. Pedro Martínez exigeix a tots els membres de la seva plantilla que tinguin predisposició a ajudar. No és tan important si juguen millor o pitjor sinó que l'equip tiri els partits endavant. 

L'objectiu del BAXI Manresa es manté invariable. "Tenim al cap intentar guanyar l'Estudiantes. Queden encara moltes jornades i intentar guanyar el màxim que puguem", comenta el tècnic del BAXI Manresa. Amb tot, Pedro Martínez sí que atorga molta importància a la setmana que ve i la considera "una setmana decisiva. Hi ha jornada doble i en vuit dies es veuran moltes coses. Per bé i per mal. Però ara no és moment de descartar res i ens hem de centrar en el proper partit". 
  
El Movistar Estudiantes fa temps que ocupa la part baixa de la classificació de la lliga Endesa. Aquest curs no n'és una excepció i és l'equip que marca el tall de la permanència. Els madrilenys tenen dues victòries de marge sobre Bilbao Basket i Guipúscoa GBC havent jugat un partit més. Fa poques setmanes, l'equip estudiantil van sorprendre tothom quan van incorporar l'exNBA Juan José Barea. El porto-riqueny fa trio de bases amb Aleksander Cvetkovic i John Robertson. Ni aquesta incorporació ni el relleu a la banqueta han revertit la situació d'un equip que suma quatre derrotes seguides.


Pedro Martínez no fa cas de la mala situació de l'Estudiantes a la classificació. Valora sobretot la posició de base amb la presència de Barea, Robertson i Cvetkovic. "A Barea li va costar una mica perquè estava fora de forma però ara està fent bons partits. Robertson és un excel·lent tirador. I Cvetkovic que el coneixem bé i contra nosaltres a la primera volta va fer un partidàs", valora Pedro Martínez. I del joc interior en destaca el poder físic. 

Daniel Hirrezuelo, Vicente Bultó i Rubén Sánchez xiularan el partit.
Arxivat a