Sant Jordi

El Garden d'Ampans ha repartit més de 3.000 roses a les residències i casals de la gent gran

Junt amb les roses s'han entregat a les residències unes postals il·lustrades manualment, una a una, al taller L'Art de Viure

per Redacció, 23 d'abril de 2021 a les 15:52 |
Nois i noies d'Ampans en una residència de gent gran amb les roses | Ampans
Els nois i noies d'Ampans, repartits en diversos grups, han portat la il·lusió de Sant Jordi, omplint de roses vermelles més d' una vintena de residències, casals i centres de dia de la gent gran.

S'han viscut moments plens de tendresa. La majoria de residències s'han organitzat per rebre els nois i noies a l'exterior i el lliurament de roses ha estat ple d'emoció i de moments plens d'espontaneïtat.


Les roses s'han repartit a les residències de La Fonts dels Capellans, Residència Sant Andreu, Residència Montblanc, Mutuam Manresa, Sagrada Família, Valldaura i Centre de Dia Sant Francesc, a Manresa;  residència Sant Bernat de Sallent i Bellrepòs de Súria. Residència municipal d'avis de Sant Fruitós de Bages, l'Atzavara de Sant Joan de Vilatorrada, Casal d'avis El Calvet de Sant Salvador de Guardiola, Sant Francesc i l'Onada de Santpedor. També a la residència d'avis de Navàs. També han portat roses a la residència del Taller Coloma de Berga, Aura de Vilanova del camí, a l'Anoia, i Sant Tomàs i residència de salut mental Aurea, de Vic, i a les residències d'Ampans.

Junt amb les roses s'han entregat a les residències unes postals il·lustrades manualment, una a una, al taller L'Art de Viure, del Centre Ocupacional d'Ampans, per fer-hi constar les empreses que han fet realitat aquesta campanya d'entrega de roses a la Gent Gran.


Ampans agraeix la col·laboració de Tous, ICL Iberia, Fil Katia, Oliva Torras, Constructora d'Aro, Mafrica, Mebsa, Vilardell Purtí, Puigdellívol, TSB, UPC, Club Patí Manresa i Electrodomèstics Bases, en aquesta campanya per portar els somriures d'Ampans a la gent gran que tan presents han estat al llarg d'aquest difícil any. L'entitat ja pensa en mantenir la campanya per als propers Sant Jordi, per l'alegria indescriptible que ha significat aquesta iniciativa. 

 

Participació