Els alumnes de Moià celebren Sant Jordi interpretant textos literaris a cinc escenaris del municipi

De les escoles Pia, Josep Orriols i Roca i de l'institut Moianès han llegit Gianni Rodari, Jean de La Fontaine i la mataronina Lola Casas

Alumnes de l'escola Josep Orriols i Roca recitant a Moià
Alumnes de l'escola Josep Orriols i Roca recitant a Moià | Gemma Aleman
Redacció
23 d'abril del 2021
Actualitzat a les 15:35h
Moià viu un Sant Jordi més amb els alumnes de les escoles Pia, Josep Orriols i Roca i de l'institut Moianès omplint de lectures el municipi. Després de l'aturada de 2020 per la pandèmia, "hi havia moltes ganes", explica Núria Viladés, responsable de l'extensió del Centre de Recursos Pedagògics del Moianès, impulsors de la iniciatives.

Així, després de setmanes treballant a les aules textos de Gianni Rodari, Jean de La Fontaine i la mataronina Lola Casas, aquest divendres al matí els han interpretat simultàniament en cinc escenaris repartits per tot el poble. Com a oients tenien als seus mateixos companys, així com als més menuts de l'Escola Bressol municipal Garrofins i de la Llar d'Infants de l'Escola Pia.

"És una activitat que està molt arrelada al municipi i aquest any, tot i les restriccions, creiem que valia la pena no perdre-la", ha assegurat la regidora d'Educació de l'Ajuntament, Laia Bonells, tot subratllant com alhora afavoreix "acostar-los a la lectura".
Arxivat a