La Festa de la Primavera de Sant Joan torna després de gairebé dos anys amb un nou format per la pandèmia

Hi haurà l'opció de fer una ruta individual o la caminada popular, que serà en grups bombolla

La Festa de la Primavera s'haurà de fer en grups bombolla aquest 2021
La Festa de la Primavera s'haurà de fer en grups bombolla aquest 2021 | AjSFB
Redacció
23 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:04h
Després de gairebé dos anys, torna la Festa de la Primavera de Sant Joan de Vilatorrada. L'any passat va haver d'anul·lar-se a causa de la pandèmia de la Covid-19 i el confinament domiciliari. Aquest 2021, tot i les restriccions encara vigents, serà possible celebrar la 26a edició de la Caminada popular, que viurà un format excepcional amb dues opcions.

D'una banda se celebrarà la caminada tradicional, però aquest any en grups bombolla de 6 persones. La sortida serà de forma esglaonada cada 10 minuts des del Mas Llobet (a dalt del c/Aurora Bertrana). Les sortides es faran de les 8.00 a les 10.30 hores amb un total de 96 persones participants com a màxim, per complir amb tots els protocols de seguretat.

Paral·lelament, hi haurà un recorregut marcat que es podrà fer de forma individual fins al 2 de maig de 2021. El seu inici és també al Mas Llobet (a dalt del c/Aurora Bertrana), serà el mateix punt de partida que el de la ruta realitzada pel Consell Esportiu del Bages el passat mes de febrer, en el marc de la iniciativa ‘Circuits Esportius del Bages'. La ciutadania podrà accedir a la ruta a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada o a l'aplicació WikiLoc.

Les inscripcions són individuals i es necessiten les dades personals de cada participant (nom i cognoms, DNI o targeta sanitària, data de naixement, telèfon de contacte i correu electrònic). Les inscripcions estaran obertes fins el mateix dia de la caminada popular, el 26 d'abril, a aquest enllaç.

El preu és de 8 euros a partir dels 13 anys i 4 euros per a nens i nenes de fins a 13 anys. Fent el pagament, els participants de la caminada popular rebran dos obsequis de la 26a edició de la Festa de la Primavera. En el preu de la inscripció també està inclosa una assegurança per si hi hagués algun imprevist. En cas de mal temps o causa de força major, l'organització no retornarà l'import de la inscripció, però sí que es vetllarà perquè cada persona pugui recollir els seus obsequis.