Diumenge arriba a la finca Les Comes la primera edició de Les Comes Vintage Enduro

Acollirà la Copa d'Espanya TT Clàssic d'Enduro i la Copa d'Espanya d'Enduro Infantil

Les Comes viurà diumenge una jornada d'enduro
Les Comes viurà diumenge una jornada d'enduro | Les Comes
Redacció
23 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:22h
La finca de Les Comes, a Súria, celebrarà aquest diumenge la primera edició de Les Comes Vintage Enduro, una jornada que inclourà la carrera de la Copa d'Espanya d'Enduro Clàssic i la Copa d'Espanya d'Enduro Infantil.

La carrera de Les Comes serà la segona d'aquest campionat, el qual tindrà un total de 5 proves estatals de TT Clàssic i 4 de la Copa Infantil d'Enduro.

El diumenge a les 8:40h iniciaran el recorregut els primers participants de la categoria infantil, i no serà fins a les 11:10h, que arrencarà la categoria de clàssiques. Tots ells hauran de fer 3 voltes a un recorregut d'aproximadament 20km, excepte les categories de menor edat de la Copa Infantil, les quals només faran dues voltes aquest mateix circuit.

A Les Comes Vintage es podrà veure a córrer motos clàssiques de totes les èpoques, incloses les mítiques, Bultaco, Ossa, Rieju, Montesa i Puch entre d'altres. Totes elles competiran separades per les següents categories: TT 76, Enduro 89, TT 125cc i TT Superiors. A més, dins la categoria 125cc, hi haurà una subcategoria de fins a 80cc. S'entregarà trofeus als 5 primers classificats de cada una de les categories esmentades, i a més, també es lliurarà trofeus als vencedors Scratch.

Una de les novetats que aportarà Les Comes Vintage és la introducció de la nova categoria “Classic Open”, la qual, té la finalitat d'incloure motos clàssiques que quedin excloses per motius de reglament. Aquesta categoria no puntua per la Copa d'Espanya ni per la classificació Sratch, però permet gaudir de la cursa a un major nombre de participants i tindrà la seva pròpia entrega de guardons.

En la Copa d'Espanya d'Enduro Infantil i participaran nens des dels 8 fins als 16 anys i inclourà les categories de 65cc, 85cc, Fèmines i 125cc 2T.  Aquesta última categoria on i participen nens de 12 a 16 anys, s'espera que sigui una de les més ràpides de la jornada i s'hi podrà veure algunes de les grans promeses d'aquest esport.

Les Comes Vintage és un esdeveniment obert al públic i amb accés gratuït, el que permetrà que molts aficionats d'aquest esport es puguin acostar fins a Les Comes per veure la cursa. A més, s'habilitarà una zona comercial, una carpa Bar i tots els serveis indispensables en una cursa d'aquesta categoria.

Tot i així, com és habitual, a Les Comes s'hauran de complir les restriccions vigents del Covid-19, entre les quals hi haurà la de mantenir la distància de seguretat i portar sempre la mascareta.

Tota la informació de la cursa es pot trobar a la web oficial de la Reial Federació Espanyola de Motociclisme (RFEM), a la pàgina d'informació de Les Comes Vintage Enduro o seguint Les Comes a les xarxes socials @lescomesvintage.
Arxivat a