Arrenca un nou Cicle Convent amb Ramon Escalé Latin Trio & Camerata Bacasis i el duet Ana Puche i Roger Illa

El cicle de música d'enguany integra dos espectacles a l'Auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor, programats per als dies 16 i 23 de maig

Ramon Escalé Latin Trio interpretarà amb la Camerata Bacasis
Ramon Escalé Latin Trio interpretarà amb la Camerata Bacasis | Promocional
Redacció
23 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:07h
Santpedor viurà aquest mes de maig una nova proposta del Cicle Convent, després que l'edició passada s'hagués de suspendre a causa de la pandèmia. El cicle de música d'enguany integra dos espectacles a l'Auditori del Convent de Sant Francesc, programats per als dies 16 i 23 de maig a les 6 de la tarda i amb totes les mesures de seguretat i prevenció.

Indians, cançons d'anada i tornada, de Ramon Escalé Latin Trio & Camerata Bacasis convida a visitar melodies cubanes creades pels compositors tradicionals més representatius com Ernesto Lecuona, Israel López Cachao, Bola de Nieve o Coralia López passat pel sedàs més mediterrani, impregnant la seva música amb un so contemporani.

Una vetllada amb Schubert, amb la soprano Ana Puche i Roger Illa al Fortepiano, presenta un viatge per la sonoritat i l'essència del repertori romàntic interpretat amb l'instrument original de l'època amb una selecció de Lieder, del compositor austríac Franz Schubert.

L'Ajuntament informa que les persones que van comprar l'entrada per l'edició 2020, que es va haver de suspendre, podran abonar-la a l'Ajuntament o bé al Convent el mateix dia de l'espectacle.

El Cicle Convent es va engegar l'any 2014 com una proposta per difondre la música clàssica al territori i alhora potenciar l'auditori del Convent convertint-lo en un escenari de referència de la programació cultural del Bages.

La compra d'entrades es pot fer en aquest enllaç.
Arxivat a