La façana de l'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà de verd dissabte pel Dia Mundial contra la Meningitis

Aquesta acció mostra el suport municipal a la campanya de sensibilització d'aquesta malaltia infecciosa que encara és present en la nostra societat

Façana de l'Ajuntament de Manresa de color verd
Façana de l'Ajuntament de Manresa de color verd | AjM
Redacció
22 d'abril del 2021
Actualitzat a les 15:57h
L'Ajuntament de Manresa se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Meningitis i il·luminarà de color verd la façana de l'edifici consistorial aquest dissabte, 24 d'abril, en horari de 20.15 a 22.30 h.

D'aquesta manera, el consistori dona suport a la campanya de sensibilització que impulsa l'AEM (Associació Espanyola contra la Meningitis), una organització que representa a un nombrós col·lectiu d'afectats d'aquesta malaltia i les seves famílies i que, en aquesta edició, vol reforçar el seu missatge i la necessitat de recordar la importància de la seva lluita.

La meningitis és una malaltia infecciosa produïda per un bacteri anomenat meningococ. Pot presentar-se a qualsevol edat, però és més freqüent en nens d'entre 1 i 5 anys. Generalment es presenta en forma de casos aïllats, tot i que pot aparèixer també com a brot, sobretot en familiars convivents i escoles.