Manel Camp iniciarà dissabte al Kursaal la celebració del seus 75 anys amb 30 artistes dalt de l'escenari

Una festa amb amics i companys de trajectòria amb un recull d'estàndards de la història del jazz

Manel Camp comença la celebració del seu 75è aniversari
Manel Camp comença la celebració del seu 75è aniversari | MEES
Redacció
22 d'abril del 2021
Actualitzat a les 19:09h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 24 d'abril a les 18h, la celebració dels 75 anys del pianista manresà Manel Camp amb l'espectacle Big Big Band. Un concert per compartir un recull d'estàndards dels més emblemàtics de la història del jazz amb la intenció de passar una vetllada còmplice i festiva amb fins a 37 músics a l'escenari.

Una festa amb amics i companys de trajectòria que comptarà amb les cantants Carme Canela, Celeste Alias, Gemma Abrié, Laura Simó, Mireia Lara i Mireia Pintó. La Big Band, dirigida i encapçalada al piano per Manel Camp, estarà formada per Eladio Reinón, Gorka Benítez, Jaume Badrenas, Joan Fargas, Llibert Fortuny i Xavier Figuerola (saxos); Aram Montagut, John Dubuclet, Sergi Vergés i Victor Colomer (trombons); David Pastor, Josep Gomariz, Matthew Simon i Mireia Farrés (trompetes); Ignasi Zamora, Jordi Camp i Pep Cucurella (baixos); Horacio Fumero i Jordi Gaspar (contrabaixos); Lluís Ribalta i Xevi Camp (bateries), i Dani Forcada i Nan Mercader (percussions). 

Un concert amb peces de Gershwin, Cole Porter, Leonard Bernstein, Herbi Hancock, entre d'altres, i que servirà per donar el tret de sortida al projecte De Minorisa a Carst amb el qual es celebrarà al llarg de diverses activitats els 75 anys del Manel Camp. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades que tenen un preu de 26 euros, (22 euros majors de 65 anys, menors de 25 i escoles de música), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.