Escena

Dissabte tornarà la programació d'Imagina't amb «En Patufet i els seus pares»

S'aplicaran les mesures de seguretat amb reducció de l'aforament i l'ús de la mascareta durant les representacions

per Redacció, 22 d'abril de 2021 a les 15:15 |
«En Patufet i els seus pares» es podrà veure al Teatre Conservatori | Promocional
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 24 d'abril a les 17.30h, al Teatre Conservatori amb En Patufet i els seus pares de la Companyia Teatre Nu i que gairebé ja ha exhaurit les entrades. Una adaptació de la popular rondalla catalana que fa una picada d'ullet al món actual. 

"Hi havia una vegada una entranyable parella a qui agradava cantar, cantava ell, cantava ella...". Un dia aquesta parella va decidir entrar en el món de la maternitat i la paternitat, i ho va fer amb alegria i il·lusió. De seguida, però, un fet inesperat els va omplir de patiment: l'infant naixeria molt i molt petit. 


Una versió d'uns pares novells i excessivament protectors amb el seu fill. Un muntatge amb vers picat i viu, amb un toc d'humor, i tendresa que connecta la història tradicional amb les obsessions d'avui.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representació.


Les entrades per veure En Patufet i els seus pares tenen un preu de 8 euros (6 euros amb carnet Imagina't i carnet Galliner) i es poden comprar tant a les taquilles com per internet

 

Participació