Sant Jordi 2021

Test #AntiAvorriment especial Sant Jordi!

Què en saps de les novetats literàries bagenques d'enguany? I de les autores i autors de la nostra comarca? Posa't a prova amb aquest qüestionari que hem elaborat per un dels dies més esperats de l'any!

per Aina Font Torra , 22 d'abril de 2021 a les 13:07 |
Ja arriba un dels dies més esperats de l'any per a moltes catalanes i catalans: el dia de Sant Jordi. Un dia d'homenatge a la cultura, a la literatura i a la terra que ens ha vist néixer i créixer. I sí, ja ho sabem, no el podrem festejar com a nosaltres ens agradaria -amb els carrers plens a vessar de gent i abraçades i gestos d'estima conquerint les places-, però de ben segur que serà una mica millor que el de l'any passat, que el vam haver de passar a casa confinats.

En aquest sentit, i per celebrar que com a mínim enguany podem sortir i respirar l'ambient de Sant Jordi, des de NacióManresa us hem preparat un d'aquells testos que tant us van acompanyar durant els més de dos mesos de confinament domiciliari. En aquesta ocasió la temàtica principal gira al voltant de les novetats literàries de les autores i autors bagencs. A veure si us en sortiu!

 


Altres notícies de Sant Jordi que et poden interessar


 

Participació