El Kursaal acollirà per Festa Major la comèdia «L'èxit de la temporada» d'El Terrat

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres, diada de Sant Jordi, a partir de les 11 del matí, tant per internet com a taquilla

«L'èxit de la temporada» arribarà en doble funció al Kursaal per Festa Major
«L'èxit de la temporada» arribarà en doble funció al Kursaal per Festa Major | Promocional
Redacció
22 d'abril del 2021
Actualitzat a les 16:55h
Per Sant Jordi, aquest divendres, es posaran a la venda a partir de les 11h -tant a taquilles com per internet- els espectacles que programa El Galliner al teatre Kursaal per la Festa Major de Manresa. Tres espectacles per gaudir de l'experiència de la cultura en viu i celebrar de la millor manera la festa major. Per una banda, Remember show amb Marcel Gros i Teatre Mòbil (dijous, 26 d’agost–20h), per altra banda L'èxit de la temporada d’El Terrat (diumenge 29 d’agost-17h i 20h) i també un concert de tribut ABBA, the new experience (dilluns, 30 d’agost-18h).

El dijous de Festa Major (26 d’agost a les 20h) arribarà al Kursaal Remember show, el nou espectacle de Marcel Gros i Teatre Mòbil, un homenatge a l’ofici de fer riure, en què plegats reinterpreten els seus llegendaris números de clown, després de tota una vida viatjant en el carro de la farsa i voltant pel món. Les entrades tenen un preu de 10 euros (6 euros fins a 12 anys).

El diumenge 29 d’agost i en doble funció (a les 17h i a les 20h) pujarà a l’escenari de la sala gran del Kursaal el nou espectacle d'El Terrat, L'èxit de la temporada, amb Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Pérez, Jordi Rios, Mònica Macfer i Alba Florejachs. Una comèdia esbojarrada en què sis amics, que triomfen com a còmics en programes de ràdio i televisió, decideixen unir-se per tirar endavant l’obra Romeu i Julieta. El preu de les entrades és de 26 euros (24 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys).

Finalment la programació de Festa Major al Kursaal es tancarà dilluns, 30 d’agost a les 18h amb un concert de tribut a una de les bandes musicals de major fama i que van ser fonamentals per a crear el so i l'estil dels anys 70 i 80: Abba. El muntatge ABBA, the new experience vol contribuir a difondre els èxits del grup suec amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix. Les entrades tenen un preu de 18 euros (15 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys).

Les entrades per aquests espectacles es posaran a la venda aquest divendres, 23 d’abril per internet i a taquilles, obertes de dimarts a dissabte de les 11h a les 13h i de 18h a 20h.