Serveis Socials

El Consell d'Alcaldesses i Alcaldes del Bages dona suport a l'equip de Serveis Socials de Manresa

El Consell Comarcal posa en valor la tasca diària de les professionals de Serveis Socials "en un context en què la seva feina esdevé més necessària i imprescindible que mai"

per Redacció, 22 d'abril de 2021 a les 11:17 |
El Consell d'Alcaldesses i Alcaldes del Bages, reunit de manera telemàtica aquest dimecres a la tarda, ha volgut fer públic el seu suport a l'Ajuntament de Manresa i a l'equip de professionals de Serveis Socials Bàsics.

Davant les afirmacions "malicioses i infundades" fetes públiques per la PAHC Bages, "que han volgut posat en dubte la professionalitat de les seves treballadores", el Consell Comarcal del Bages es mostra contundent i posa en valor la tasca diària de les professionals de Serveis Socials "en un context en què la seva feina esdevé més necessària i imprescindible que mai". La institució defensa que "cal donar un suport rotund a la seva feina, sempre en constant millora i reconèixer-ne la seva vàlua, clau per tenir una societat més cohesionada". 


Reconeixement extensiu

El reconeixement del Consell d'Alcaldesses i Alcaldes del Bages a l'Ajuntament de Manresa també es fa extensiu a totes les professionals dels Serveis Socials de l'Àrea Bàsica del Bages que actuen arreu del territori. 

 

Participació