Ampans tindrà el servei de consergeria del Parc de l'Agulla durant l'estiu

S'encarregarà de reforçar les mesures informatives pel compliment de la normativa del Parc, la neteja de les papereres i del tancament del recinte

Membres del Parc de la Séquia i d'Ampans al Parc de l'Agulla
Membres del Parc de la Séquia i d'Ampans al Parc de l'Agulla | Aigües de Manresa
Redacció
21 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:37h
Amb l'arribada del bon temps, hi ha un augment d'afluència de visitants al Parc de l'Agulla, i és necessari un reforç en el seu manteniment. És per això, que des de Setmana Santa el Parc de l'Agulla compta amb Ampans per fer el servei de consergeria del Parc de l'Agulla durant els mesos d'estiu.

L'entitat ja se n'havia fet càrrec amb anterioritat a la Covid, i aquesta primavera ha reprès les tasques de consergeria, podent ocupar cinc persones dels serveis laborals de l'entitat en diversos torns horaris de cap de setmana i estiu. 

Aquest servei consisteix en el buidatge de les papereres, el tancament del parc, i el reforç informatiu de les mesures pel compliment de la normativa. Aquest últim s'ha vist ampliat per les mesures per evitar la propagació de la Covid-19 que han de seguir els usuaris del parc i que són:

- Mantenir la distància de seguretat i evitar aglomeracions.
- L'ús obligatori de la mascareta pels majors de 6 anys.
- No es permet menjar ni beure en espais públics.
- Els lavabos tenen un aforament màxim d'una persona.
- I els parcs i jardins no es poden utilitzar a partir de les 8 del vespre. 

També hi ha recomanacions d'ús específiques per a la zona infantil.

Responsables del Parc de la Sèquia van fer formació a l'equip de persones d'Ampans que ja s'encarreguen de les tasques des d'aquest mateix mes d'abril.

El Parc de l'Agulla, propietat de la Junta de la Séquia i Aigües de Manresa, està gestionat per la Fundació Aigües de Manresa- Junta de la Séquia, qui ha coordinat el servei. Aquest s'emmarca en el conveni signat entre Ampans i Aigües de Manresa el 2019 amb l'objectiu de fomentar la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.
Arxivat a