Successos

Descarten que la mort d'un manresà tingui a veure amb una pallissa que va patir 15 dies abans a mans d'uns veïns

El jutjat i els Mossos d'Esquadra esperaven el resultat de l'autòpsia per determinar la relació entre l'agressió i l'òbit

per Pere Fontanals, Manresa | 21 d'abril de 2021 a les 12:03 |
Carrer de les Reparadores de Manresa | GSV
El jutjat de Manresa ha descartat, inicialment, que la mort d'un manresà del Centre Històric hagi estat conseqüència d'una pallissa que havia rebut quinze dies abans a casa seva, al carrer de les Reparadores, a mans de dos veïns seus d'escala, segons han confirmat fonts de la investigació a NacióManresa. El rumor que l'agressió hagi provocat la posterior mort de la víctima ha estat corrent durant el cap de setmana pel Barri Antic.

Els Mossos d'Esquadra estaven a l'espera que el jutjat els avisés en cas que el resultat de l'autòpsia mostrés evidències d'haver mort per causes violentes. El magistrat que porta el cas, però, ha rebut l'autòpsia que indica que la defunció s'hauria produït per causes biològiques, que no tindrien cap relació amb l'agressió que havia patit dues setmanes abans.


El passat 5 d'abril l'home va ser assaltat a casa seva per dos veïns seus de l'escala i va ser apallissat. L'home va poder sortir al carrer i poc després arribaven els Mossos d'Esquadra i el SEM, que el va traslladar a l'hospital Sant Joan de Déu. A l'hospital li van fer les cures corresponents i li van donar l'alta. Aquest relat és el de diversos testimonis dels fets, ja que l'home no va presentar denúncia ni als Mossos ni als jutjats.

Gairebé quinze dies després, divendres passat, l'home va anar pel seu propi peu a l'hospital de Sant Joan de Déu, per un intens dolor al ventre, i l'equip mèdic va decidir ingressar-lo. Aquella mateixa nit, l'home, bastant conegut al Barri Antic, moria al llit de l'hospital.


Amb l'antecedent de la pallissa de primers de mes, el jutjat va decidir que li fessin l'autòpsia i va avisar els Mossos d'Esquadra que si el seu resultat indicava que l'òbit havia tingut relació amb l'agressió, s'hauria d'investigar. Sembla ser, però, que no ha estat així.

 

Participació