L'Ajuntament de Sant Vicenç obre la convocatòria per incorporar cinc persones fins a finals d'any

En el marc del Pla de reactivació econòmica i social es cerquen perfils d'auxiliar administratiu, d'operari d'equipaments culturals, d'agent cívic i d'enginyeria tècnica

Redacció
20 d'abril del 2021
Actualitzat a les 15:16h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha obert la convocatòria per incorporar cinc persones de manera temporal en el marc del Pla de reactivació econòmica i social d'aquest any 2021. El consistori pretén cobrir diferents perfils que es corresponen a dos llocs de treball d'auxiliar administratiu, una plaça d'operari d'equipaments culturals, un lloc de treball d'agent cívic i un lloc de treball per a tasques d'enginyeria tècnica. Els contractes seran vigents fins a finals d'any. Totes les persones interessades han de presentar les sol·licituds a l'Ajuntament fins al 6 de maig.

Prop de 150.000 euros aquest 2021

Amb la voluntat d'ajudar a genera oportunitats i millorar l'ocupació a Sant Vicenç de Castellet, el consistori destina prop de 150.000 euros aquest any en la contractació temporal de veïns i veïnes del municipi. Els plans d'ocupació compartits amb la Diputació de Barcelona permetran la incorporació d'un total de catorze persones fins a finals d'any, a més a més de la convocatòria de diferents places que donaran estabilitat a la plantilla de l'Ajuntament.