Pessics de Vida

El periodista Josep Corbella serà la persona entrevistada al Pessics de Vida d'abril

Serà entrevistat per Montserrat Xixons el dimecres 28 d'abril

per Redacció, 20 d'abril de 2021 a les 11:31 |
Josep Corbella | Arxiu particular
El periodista Josep Corbella Domènech, responsable de la informació de ciència i salut de La Vanguardia, és el convidat de l'entrevista d'aquest abril del cicle Pessics Vida, que organitzen conjuntament la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Ajuntament de Manresa, a través del Centre Cultural del Casino. Corbella conversarà amb la periodista Montserrat Xixons Fortuño.

El periodista Josep Corbella és responsable de l'àrea de ciència del diari La Vanguardia des de l'any 1993. També és assessor de ciència i salut a diversos programes de ràdio i televisió. Col·labora als programes Versió RAC1, Al Rojo Vivo (La Sexta) i Tot es mou (TV3). 


Dins l'àmbit de la informació científica, les seves principals àrees d'especialització són la biomedicina i l'evolució humana. Amb Valentí Fuster ha escrit la trilogia La ciència de la salut (2006), La cuina de la salut (2010, escrit també amb Ferran Adrià) i La ciència de la llarga vida (2016). Anteriorment va escriure Sapiens. El llarg camí dels homínids cap a la intel·ligència, en col·laboració amb els arqueòlegs Eudald Carbonell i Robert Sala i amb el paleontòleg Salvador Moyà.

El seu darrer llibre porta per títol La meravellosa història del teu cos (Columna Edicions), la història del cos humà, en què un pare explica a la seva filla per què el nostre cos és com és i per què pensem, sentim i actuem com ho fem.

 
L'entrevista es farà el pròxim dimecres 28 d'abril a les 19 h a l'Espai de la Plana de l'Om en una modalitat que combina l'entrada presencial i la difusió de l'acte en directe per Internet a través del canal de Youtube de Manresa Cultura

L'aforament a la sala és limitat. Per accedir-hi cal disposar d'invitació. Podeu aconseguir-la en aquest enllaç o a les taquilles del Teatre Kursaal.

El cicle Pessics de Vida compta amb la col·laboració de Regió7, Canal Taronja, NacióManresa, DO Pla de Bages, Llibreria Parcir i Llibreria Rubiralta.

 

Participació