Dimecres tindrà lloc una nova edició, en format virtual, del Fòrum Universitat Empresa UPC Manresa

El director de l'EPSEM, Pere Palà, i la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, inauguraran el fòrum

Edifici de la UPC Manresa
Edifici de la UPC Manresa | Aina Font Torra
Redacció
20 d'abril del 2021
Actualitzat a les 8:58h
Aquest dimecres, 21 d'abril, a les 9 h, el director de l'Escola Politècnica Superior de Manresa (EPSEM), Pere Palà, i la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, inauguraran el Fòrum Universitat Empresa 2021 de la UPC Manresa, que tindrà lloc en línia, a través de Meet. El tancament de la jornada anirà a càrrec de la regidora d'Ocupació i Emprenedoria i de Dona i Igualtat de l'Ajuntament de  Manresa, Cristina Cruz.

Aquesta és la quarta edició del Fòrum Universitat Empresa de la UPC Manresa, un punt de trobada entre la Universitat i les empreses del territori amb l'objectiu de crear vincles de col·laboració entre les dues parts. 

El tret de sortida de la jornada el donarà Ainhoa Gaudes, responsable de projectes del Pla de Doctorats Industrials, que oferirà la xerrada Talent, recerca i competitivitat: la fórmula dels Doctorats Industrial. Seguidament, l'estudiant del programa de Doctorat de Recursos Naturals i Medi Ambient, Sasha Cegarra, explicarà la seva experiència en el Pla de Doctorats Industrials, que té com a objectiu estimular la participació de les empreses en els programes de doctorat, així com la transferència de coneixement de les universitats a l'entorn socioeconòmic mitjançant la formació de joves investigadors i investigadores. 

La jornada està adreçada especialment a l'estudiantat, que pot conèixer de primera mà quines són les sortides professionals que ofereixen empreses en els sectors vinculats als seus àmbits d'estudi, a quines els interessa més fer les pràctiques i establir-ne el primer contacte. Aquest contacte, que com en edicions anteriors compta també amb la participació de personal docent i investigador, es farà mitjançant videotrucades, a les quals l'estudiantat s'ha inscrit prèviament i que tenen lloc de 12 a 14 h i de 16 a 18.30 h,

Els dies previs al Fòrum, han tingut lloc activitats per a l'estudiantat, que han ajudat als participants a preparar el currículum per al Fòrum o a formar-se en el lideratge de persones i projectes, organitzades per UPCAlumni, entre d'altres activitats.