Els Carlins enceta «Fem soroll per fer teatre» la campanya de captació de fons per pagar el nou equip de so

L'entitat ha adquirit un nou equip de so professional que permetrà ampliar les possibilitats de la sala amb programació musical

Foto en comunitat d'Els Carlins
Foto en comunitat d'Els Carlins | Els Carlins
Redacció
19 d'abril del 2021
Actualitzat a les 21:53h
Aquest abril Els Carlins ha impulsat dues campanyes ambicioses amb la voluntat d'enfortir-se davant la situació sanitària complicada que tota la societat afronta. Per una banda, ha nascut La Tramoia, el grup de micromecenatge que té la missió de sostenir econòmicament l'entitat. De fet, aquest passat cap de setmana ha culminat la campanya amb la recaptació de 1.860,20 euros durant la marató de trucades per explicar què és La Tramoia i animar a tots els que van aixecar el telèfon a formar part del grup.

Per l'altra banda, també s'ha instal·lat un nou equip de so professional a la sala que permetrà generar una nova línia de programació, com és la musical. L'equip de so s'ha pogut adquirir gràcies a donacions i petits préstecs de particulars propers a l'entitat i que forma part de la comunitat d'Els Carlins. Per poder amortitzar aquesta forta inversió, des de La Tramoia d'Els Carlins s'ha iniciat la campanya Fem soroll per fer teatre, amb la missió de recaptar diners a través de part de la venda d'entrades.

Fem soroll per fer teatre és la campanya conformada per artistes, tècnics, programadors, mecenes, prestadors i públic que aposten per l'entitat i que hi col·laboren. Serà una campanya amb programació musical de qualitat que durarà un any sencer i que aquest maig i juny en portarà la primera part. La majoria dels ingressos de les entrades aniran pels artistes, si bé una part es destinarà a pagar l'equip de so. Són entrades amb dos preus: l'òptim i el mínim. Cadascú podrà escollir el tipus d'entrada a l'hora de comprar-la.

El cicle de Tarima, proposta de Cultura del Bé Comú, portarà tres concerts en tres dates:

1. Magalí Sare i Sebastià Gris. 7 de maig a les 20h. Preu entrada òptim 15 euros; preu entrada mínim 10 euros.
2. Jo Jet i Maria Ribot. 21 de maig a les 20h. Preu entrada òptim 15 euros; preu entrada mínim 12 euros.
3. Berta Sala. 4 de juny a les 20h. Preu entrada òptim 15 euros; preu entrada mínim 12 euros.

El col·lectiu Movida Manresana portarà dues propostes en dues dates:

1. The Wax + Sadboys + Bright Joy. 15 de maig a les 20h. Preu entrada òptim 15 euros; preu entrada mínim 12 euros.
2. Los Valientes + Power Burkas. 12 de juny a les 20h. Preu entrada òptim 15 euros; preu entrada mínim 12 euros.

Està previst que aquest estiu i tardor s'incorporin nous noms i col·lectius en aquesta campanya, els propers mesos s'aniran destapant els noms.