Fem Manresa reclama que s'incorpori al pressupost de 2021 el mig milió de romanent d'Habitatge de 2020

Els anticapitalistes també consideren "inadmissible" que no s'hagi executat tot el pressupost de 2020 de la regidoria

El regidor i regidores de Fem Manresa
El regidor i regidores de Fem Manresa | Pere Fontanals
Redacció
19 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:49h
En el mateix sentit que va fer la PAHC Bages la setmana passada i havia fet el grup municipal del PSC en el ple de març, Fem Manresa també ha denunciat que del pressupost destinat a habitatge pel 2020, 1,3 milions d'euros, "tan sols se'n va gastar el 61%, és a dir, 800 mil euros".

La formació considera que davant la necessitat i l'emergència d'habitatge amb què es troben moltes manresanes i manresans, "és inadmissible" que el consistori no destini tots els recursos consignats per aquesta finalitat. "I més tenint en compte que la situació s'ha vist agreujada per la triple crisi provocada per la Covid-19", apunten. 
 

Infografia sobre la regidoria d'Habitatge. Foto: Fem


Fem Manresa considera que no invertir 500.000 euros en polítiques d'habitatge, tal i com havien estat pressupostats, "és una irresponsabilitat". En aquest sentit, des de Fem Manresa, han realitzat una infografia explicant els percentatges d'execució de diverses partides relacionades amb la regidoria d'habitatge que passa des de les ajudes per a la cessió de pisos a lloguer social fins a microcrèdits, passant per partides destinades a estudis i treballs tècnics.

Els anticapitalistes demanen al govern de la ciutat que com a mínim compleixin amb allò que s'havien compromès i els insta a incorporar aquest romanent de 500.000 euros no executats a les partides d'habitatge d'aquest any 2021.