El femení del CN Minorisa goleja l'Horta a domicili (6-14)

Les manresanes es van imposar en tots els quarts del partit

Les jugadores del CN Minorisa van realitzar un bon partit
Les jugadores del CN Minorisa van realitzar un bon partit | Simón Noguera
18 d'abril del 2021
Actualitzat a les 17:21h
Les noies del CN Minorisa es van mostrar intractables en el seu desplaçament a Horta on es van imposar per 6-14. Les bagenques es van mostrar molt efectives, apuntant-se els quatre parcials, només el segon de manera ajustada.

El gol inicial va ser per a les barcelonines, però la resposta de les de la Catalunya Central va ser immediata i, amb gols de G. Vadillo 2, I. Peirón i J. César, arribaren al final dels primers vuit minuts en avantatge 2-4. En el segon quart, el més ajustat, el parcial va ser d'1-2, gols manresans de G. Vadillo i MY. Fernàndez, això sí, desaprofitant un penal.

El canvi de camp no va frenar la gana de gol de les manresanes i un nou parcial contundent 1-4, amb gols de H. Vicente, G. Vadillo i J. César 2, sentenciava el partit. Els vuit minuts restants van ser una continuació del que havia passat fins al moment i, amb gols de L. Flores, H. Vicente, MY. Fernàndez i I. Peirón, s'arribava al final del partit amb el 6-14 al marcador.

UE Horta: T Valls, C Trillo 2, C Miralles, C Montes, I Ferrando, J Gascó. M Font, I Sanatella, G Pascual 2, J Teneforo, L Muñoz 1, L Grau 1.

CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, M Coll, A Toribio. H Vicente 2, L Flores 1, I K Bianco, MY Fernàndez 2, J César 3, G Vadillo 4, I Peirón 2, J Peirón.

Arbitratge a càrrec d'E Tarriño i R Màrmol.

Parcials: 2-4, 1-2, 1-4, 2-4.